|
|
|
|
# 1 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() אבל מה עם הלקוח יודע קצת עיצוב ועדיין יש לו טעם חרא והוא מחייב אותך להשתמש בו. תגיד לא?? ![]() |
|
|
|
# 2 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כי כמו שזה נראה עכשיו לא עשית כלום! ובקשר לרפי, דפוס זאת לא מילה כל כך תחרותית ויש אתרים בודדים שמתעסקים בזה אז אל תתפוס מעצמך איזה מקדם אתרים מומחה. דרך אגב תכנסו לגוגל ותיכתבו "הכרויות לבני נוער" ותיראו את מי תמצאו במקום הראשון למרות שעשיתי דברים בודדים לקידום האתר שלי אבל זה ישתנה עוד כמה חודשים כשאני יקח את הנושא הזה ברצינות. יש כל כך הרבה גורמים למקום טוב בגוגל שאתם לא יכולים לחשוב עליהם אז זה שפתחתם איזה אתר והמילה דפוס מופיע שם מספר פעמים והוא ממקום באחד מהמקומות הראשונים לא אומר כלום. |
|
|
|
# 3 | ||
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
דבר שני. אני לא עשיתי שום נסיון להצליח בגוגל. פשוט ככה. האתר תוך חודש ניהיה מקום ראשון במילת חיפוש דווקא דיי פופולרית. (המילה מופנית לתחום הדפוס. לא לחברות האיכסון שיש כאן, ולא לשום קטגוריה אחרת שציינת. אם פשוט היית קורא את דבריי כמו שצריך לא היית אומר זאת) ציטוט:
|
||
|
|
# 4 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
שתדעו לכם שמי שבונה אתרים טוב ויודע לעבוד לפי החוקים גוגל מקדם אותו ואין פה איזה התמחות בתחום פשוט צריך לדעת לבחור מילות חיפוש טובות ועוד כמה אלמנטים שצריכים לזחור על עצמן הן אם זה בטקסט והן אם זה במבנה. אגב דפוס זה מילה יפה להיות מקום ראשון השאלה כמה זמן תחזיק שמה ![]() |
|
|
|
# 5 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 6 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
הכסף הוא לא החשוב פה החשוב פה זה התוצאה והתפקיד שלך זה לייעץ ללקוח ככה שבאמת הוא יקח את הטוב ביותר, מה לעשות יש אנשים שלא מבינים בעיצוב ורואים משהו וישר רוצים לעשות שינויים. אני לא שואל שום לקוח איזסה צבעים הוא רוצה, איזה מבנה הוא רוצה וכו'... אני עושה לפי הסיגנון שלי ומה שאני יאהב אני יודע שגם הלקוח יאהב כי לא יצא לי לעשות אף פעם שתיי סקיצות והרבה שינויים בכלל לא יצא לי לעשות, למה??? אני יודע ליעץ אני יודע איך להסביר לו תדברים, הלקוחות הרבה פעמים טועים ואחרי שמיעצים להם, הם מבינים שככה יותר עדיף. הכסף הוא לא החשוב התוצאה היא החשובה אני למשל אם כל אתר שעיצבתי אני גאה להראות אותו ולא מעניין אותי הכסף ממש. אז בקטע הזה שקיבלת 2500 שקל וזה מה שמעניין אותך כאן טעית אבל בגדול!!!!! אתה צריך גם שהלקוח יהיה מרוצה וגם אתה תהיה מרוצה אל תהיה מרוצה מהכסף. אני למשל אם אני יעשה עיצוב שבעיניי הוא ניראה סוף והלקוח יבקש לשנות לדבר ממש שיהרוס לי תעיצוב אני יגיד לו "שמע זה לא ישתלב בעיצוב וזה סתם יהרוס" או משהו כזה אם הוא עדיין ירצה משהו שיכער לי תעיצוב אני יגיד לו "חמוד סע סע לבית" כי עוד פעם אני אומר אני רוצה להתגאות בתוצאה שלי. בסופו של דבר המעצב צודק אולי במיקרים בודדים הלקוח צודק. ועוד פעם הכסף הוא לא חשוב!!!!!!!!!!!!!!
|
# 7 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
ומי כמוני יודע כמה בעיות אתה עושה שמשנים משהו שעשית:qqb006: :qqb007: |
|
|
|
# 8 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() הנקודה שלי הייתה, ברגע שלקוח אליך בא אליך מההתחלה ונותן לך את התכנון לאתר והוא מבקש במפורש שככה זה יהיה, אל תחשוב שאני ככה יוצא בראש קטן מרווח מהסיפור...אני מייעץ לו והכל. אבל אחרי הכל מה שיצא הוא אהב וזה תאם לתוכנית וזה מה שחשוב. אני מנסה כמה שפחות ללכת ראש בראש עם הלקוח. פשוט זורם עם הראש שלו. וככה זה הכי טוב. (טוב למה אני מדבר על עצמי?? )בכל מקרה, אחלה עיצובים אלון ![]() |
|
|
|
# 9 |
|
תודה על תרומתך.
|
פאק זה בעיה כאן בהוסטס לשמור על הנושא המרכזי בכל אשכול
![]() צריך למנות מפקחים על כך חחחח ![]() |
|
|
# 10 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
ואלון תפסיק לשחק אותה למה פיקסליין האלה לא יודעים לעצב וזאת עובדה אפילו תאתר של לימון לא הם עיצבו שחר עיצוב חחחחחחחחחחחחח. מנהלים תנעלו תעשו טובה.
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|