|
![]() |
# 1 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() |
# 2 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תראה, רואים שאתה יודע ברמה טובה אבל הבעיה היא שאתה לא יודע איך לשלב את זה יפה... כל מה שרואים זה בלאגן וגם באתר עצמו לא מבינים כלום... תנסה לעשות יותר אסטטי ולא חייב להראות שיודעים הכל אלא פשוט לעשות מה שמתאים.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חח צודקים שני מעפנים שמכינים עם תוכנות חינמיות אני לא מאמין עליכם שאכלתם תחרא שלהם,לפחות 2 שמו לב....כל כך ברור שזה חינמי עם תוכנה מעפנה שאפשר לשנות 2 כותרות...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש חדש
|
תקשיבו אבל בעיקרון הוא הכין את זה לא בפלאש אבל בתוכנה ארחת פשוטה יותר שיש אפקטים מוכנים וזה אבל הוא הכין אז יש מצב שיש לו זכות למכור. הוא לא גנב ולא עשה שום דבר לא חוקי אלא אם כן הוא הוריד זכיות יוצרים או משהו כזה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
א. אין לו שום זכות למכור, כל עוד אין לו זכויות מסוימות מהחברה.
ב. אני לא חושב שהחברה שהוציא את תוכנה זו נותנת אישור למכירה של המוצר. לפי מה שאני יודע על התוכנה, התוכנה היא לשימוש ביתי ולאתר האישי שלכם - לא למכירה. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
יוווווווווווו עזבו עזבו אותו סתם =2 ילדים קטנים וטיפשים
הם עוד באים ואומרים זה לא שלנו אנחנו רק מוכרים את זה וואייייייי איזה טיפשות זה לא יאמן! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|