|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
FF בלבד.
משתמש אמנם בIETAB כדי לתמוך כשאני מפתח אתרים אבל זהו.
# 2 |
חבר וותיק
|
לי נח עם IE7...
נח בשבילי לכל דבר.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
צריך לעשות נושא: "למה אתה משתמש בפיירפוקס?" ואז נראה כמה יתרונות משמעותיים יתנו בו.
אני חושב שהרבה עוברים לפיירפוקס בגלל הלשוניות.. אבל תגידו לי - כמה חלונות/לשוניות אתם כבר פותחים? לא מספיק 1/2 או מקסימום 3? |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אין לך מושג אצלי אני משתמש לפעמים באיזה 10 לשנויות, ובמיוחד עם הלחיצה של הגלגלת בעכבר זה נורא נוח..
# 5 |
חבר וותיק
|
כל מה שיש בפירפוקס יש הרבה יותר טוב במקסט'ון.
פשוט דפדפן מעולה- וכאמור מכיוון שהוא מבוסס על אקספלורר, אין בעיה עם אף אתר. וגם בו יש את הקטע של הלשוניות ושל המעבר בגלגלת. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אני משתמש ב AVANT כבר איזה שלוש או ארבע שנים ודיי מרוצה בגירסא אחרונה הוא עושה לי קצת בעיות עם מועדפים...אבל בכללי אחלה דפדפן...
עכשיו אמרו פה שיש תוסף ל FF שמדמה את IE נבדוק מזה..ואם זה משהו ששווה אז אוליי נעבור סופית ל FF (כן לפעמים אני משתמש גם בו ואפילו כמה פעמים הוא היה אצלי בברירת מחדל אבל משום מה תמיד איך שהוא חזרתי ל AVANT) |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הFF תומך באפקטים שלפעמים IE (וAVANT) לא תומכים
זה הייתרון היחיד שלו על AVANT, תעזרו לי למצא עוד? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
ה FF? אם כבר IE תומך באפקטים ש FF לא תומך..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
FF, כמובן, אך יש המון סיבות-אחת מהן, ודווקא דיי גדולה-היא שהוא קורא את האתר איך שהוא. הוא קורא את האתר איך שW3C אומרים-ולא ממציא שטויות
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה לא ממציא שטויות, זה מתקן אותן בשביל שאתה תוכל לגלוש כמו שצריך
וכן, נתקלתי כמה פעמים באתרים שלא יכלו לתפקד כמו שצריך בIE בגלל שיש דברים (JS אני חושב) שפועלים אחרת/יותר טוב בFF |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|