![]() |
# 31 |
חבר בקהילה
|
אוקיי כמה דברים קטנים:
ozsason אתה מדבר שטיות,אני לא מדבר איתך על דברים רצינים כמו ריביות והלוואות אצל צעירים זה שונה למשל שאני הלכתי בפעם הראשונה שלי לפתוח חשבון בבנק דיסקונט אמרו לי שאני לא יכול לקבל ויזה בכלל! אחר כמה ימים הלכתי לפקידה אחרת והיא הזמינה לי בשמחה בלי שום בעיות ודיבורים מיותרים זה כן תלוי,שמדובר בדברים שקשורים לצעירים ועוד דוגמא קטנה יש לי עוד חשבון בבנק הפועלים ושבקשתי פנקס שיקים מהפקידה שפתחה לי את החשבון היא סירבה בתוקף ושאלה אותי למה אני צריך את זה? יש לך עסק? ענינים? בעיקרון זה הכל תלוי ורק בשביל להשלים את החסר בדיוק יום אחרי זה הלכתי שוב לבנק והלכתי לפקידה אחרת והיא הזמינה לי כמה היא שאלה כמה שאלות אבל בסופו של דבר היא הזמינה בלי בעיות אז בבקשה ממך , (כל אחד והסניף שלו והפקידים שלו) ------------------ ניב לדעתיי יש לך כרטיס דיירקט גם אני לא כל כך מרוצה מהשירות שלהם אשמח אם תפרט יותר בנוגע לנושא הזה. |
![]() |
![]() |
# 32 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אולי במקום לומר שאני מדבר שטויות תברר? לידיעתך הכללית אני לומד מנהל וכלכלה,יש לי מושג או שתיים במנהל. ובוא אני אסביר לך יותר טוב, יש דבר כזה הקרוי מינימום ומקסימום בכל דבר בחיים ובכל נושא ותחום! בהתחלה מה מנסים עסקים וחברות? להביא את המינמום,אבל אם מבקשים את המקסימום אין בעיה לתת. דוגמה מהחיים ועוד פעם עם מקדונלדס כי במקרה אני עובד שם,וכולם מכירים, בארוחה בד"כ עפ"י הנוהל מביאים 3 שקיות קטשופ,אבל זה לא המקסימום שאפשר להביא,אבל תמיד מביאים על ההתחלה 3 שקיות קטשופ,אם והלקוח צריך יותר הוא יכול לבקש ויקבל עוד ללא תוספת תשלום. ככה עובד בגדול עסקים,בעלי החברות והעסקים מנסים להציע את המינימום ככל היותר באותו מחיר,אבל אם והלקוח יבקש את המקסימום המגיע לו הם לא יתווכו איתו ויביאו לו את המקסימום המגיע לו! נראה לך שבבנק שזה לא איזה עסק הוסטינג של ילד בן 10,אין נהלים והשגחה וכל אחד עושה מה בראש שלו? יש שם השגחה והפקידה לא יכולה לתת יותר ממה שאפשרו לה לתת,אין כזה דבר. בבנק יש פיקוח מאוד חזק כי לא מדובר כן ב 10 ש"ח של עסק הוסטינג אלא במיליארדים! כל פקידה אבל כל פקידה יודעת מה מותר לה להביא ומה לא! |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
חבר בקהילה
|
ozsason לקחת את זה יותר מדיי רחוק.
רואים שאתה אוהב להיתויכח חבל שאני לא. אך אני יענה לך כמובן שפקידות לא יכולות להביא משהו שאסור להם אבל יש דברים שמותר להם לתת אבל אם מעדיפים לא לתת בשלבים האלה למשל לקוח שבא ופתח חשבון בנק והעביר את כל כספו נגיד שבמקרה הזה מדובר על 10 אלף ש"ח נראה לך שיקבל כרטיס אשראיי? זה נתון לשיקול הסניף. יש נציגה שתתן ויש את זאת שתגיד בוא נחכה חודש חודשים ונחליט כי במקרה הנ"ל הלקוח יכול לקום ולקחת את הכסף וללכת לבנק אחר ולאישר אם חובות עצומים! ברוב המקרים השיקולים הללו נובעים מילדים מתחת לגיל 18 שהבנק לא בטוח האם זה בטוח לתת כרטיס visa לילד בן 17 שנראה כמו ערס שיכול לאשיר להם חובות. והכל תלוי ואני חוזר יש דברים ויש דברים יש דברים שמותר ונותנים ויש כאלה שמותר ולא נותנים מקווה שהבנת. |
![]() |
![]() |
# 34 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני לא מתווכח כי אין לי על מה,אני מתקן כאן דברי שטות שאתה מדבר, מה שאתה אומר כן זה שהפקידה מייעצת,זה לא שהיא לא נותנת בכלל ואם תלך לפקידה היפה ממול היא תביא. זה תפקיד הפקידה לייעץ בשביל זה הפקידות למדו את המקצוע הזה,מייעצים אבל אם בכל זאת תרצה ואתה תעמוד בקיטריונים של הקבלה אתה תקבל,ייעוץ אינו חובה לקבל,חובה על הפקיד להעביר את הייעוץ כי זהו תפקידו. אבל אם לא תתאים לקבלת X ואתה תלך לפקיד אחר הוא לא יביא לך את אותו ה X. ולא לא לקחתי את זה יותר מדי רחוק,זה בנק זה לא בסטה בשוק! |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
חבר בקהילה
|
עוז ששון
אשמח להסביר לך שוב! נכון ולא מדיוק. אם תלך לפקידה מסיומת ותבקש כרטיס פלטיניום אף אחד לא יתן לך לא הפקידה מימין וגם לא זאת משמאל ולא הבלונדה בקבלה. הקטע פו שיש מגבליות לצעירים לא כולם נותנים כרטיסי אשראיי אם אין משכורת תבין את זה! |
![]() |
![]() |
# 36 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
לי לא הייתה הכנסה קבועה בכלל כשפתחתי את החשבון, וקיבלתי כרטיס אשראי. ואני מכיר עוד כמה כאלה שקיבלו כרטיס אשראי בלי שום הכנסה...
![]() |
# 37 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וזה מה שא6ני אומר שכל הפקידות יתנו לך את המגיע לך אם ותרצה זאת,טיפלה הבנת הנקרא!! אתה זה שאמרת שלא כל פקידה נותנת אותו הדבר ושזה תלוי במצב הרוח של הפקידה, ואני אמרתי שזה לא משנה מה מצב הרוח ואיזה פקידה כי כל פקידה תביא את המגיע לך ולא מעבר לזה. ודווקא הבנקים כן רוצים שאנשים יכנסו למינוס מסויים,כי אז האנשים יצטרכו לקבל הלוואות והלוואות זה ריבית,כמובן אם ויש הכנסה קבועה. |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר בקהילה
|
hod206
יש היום המון סוגי כרטיסי אשראיי אחד מהם זה כרטיס דיירקט שאותו כל זבלן ברחוב יכול לקבל למה? תשאל בחברת ישראכרט בנוגע לשאלתך עוז שדברתי על מצב רוחה של הפקידה התכוונתי לצעיר כמוני! שאין לו עבודה ורוב כספו זה כסף שיש לו מחסכונות ומתנות לא יתנו לאחד כזה מסגרת אשראיי לכרטיס לפחות זאת התשובה שקבלתי מהפקידה הראשונה שבקשתי ממנה אבל לאחר כ-שבוע מרגע פתיחת החשבון בקשתי שוב כרטיס אשראיי (מפקידה שונה) והיא אישרה לי ועשתה הזמנה לאחר כ4 חודשים נגשתי לסניף כדי להגדיל את המסגרת והלכתי לאותו פקידה שלא אישרה לי את הכרטיס בהתחלה והיא אמרה לי ש500 ש"ח זאת המסגרת המקסמלית לצעירים בדיוק יום אחרי זה הלכתי לאותו פקידה שאישרה לי את הכרטיס והיא הגדילה לי בכייף ללא שאלות תוך 10 שניות יצא התדפיס שהיית אמור לחתום עלוי מה שאני מנסה להגיד לך פו שזה כן תלוי בפקידות מבחינת דברים שמותר דברים שמותר לקבל לא תמיד תקבל אבל דברים שאסור לקבל לא תקבל. פונטה בוא נפסיק להיתויכח אני מחכה לתגובות שיעזרו לי יותר. Last edited by izik; 22-04-08 at 20:07.. |
![]() |
![]() |
# 39 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אני לא מדבר על דירקט אני מדבר על "ישרכארט צעיר", שהוא ממש כרטיס אשראי לכל דבר.
# 40 |
חבר בקהילה
|
או שיש לך עבודה כלשהיא ואחד הפקידים הסתמך על זה
או מצב רוח ![]() נ.ב גם לי נתנו כרטיס אשראיי למרות שלא עבדתי אבל בבנק הפועלים לא רוצים לתת לי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|