הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 22-05-11, 16:51   # 1
franko
חסום

מיני פרופיל

franko לא מחובר  

יש קשר גם בין הרלוונטיות של האתרים המקשרים על עצמתם בתהליך הקידום אם נוציא מONE קישור לווינר גוגל ייתחס לזה יותר ברצינות מאתר שלא קשור לנושא

ישן 22-05-11, 21:45   # 2
WebClub.co.il
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

WebClub.co.il לא מחובר  

יש פה גם הנחת יסוד קצת מוטעת... לפחות למה שנאמר כאן, שכל ילד יכול ללמוד את זה ולקדם לבד, נכון, אני לא מערער על זה, אני רק אומר שבעל רשת אתרים עם אתרי מכירות, שמגלגל מחזור מכירות ויש לו לא מעט דברים על הראש , אין לו זמן עכשיו להתחיל גם לקדם את האתרים שלו , להתחיל להעלות מאמרים ולהחליף קישורים, הוא מעדיף לשלם את ה 1500 שקל האלו ואפילו יותר כדי לדעת שיש מי שעושה את זה בשבילו, ולא חייב רק רשת אתרים, אלא כל אתר גדול שמגלגל מחזור מכירות ויש לו עוד דברים על הראש... אתה יודע, לא כל האינטרנט זה ילדים בני 16 עם אתרים של שקל וחצי... אם יש לך איזה אתר קטן שאתה עושה ממנו כסף על פרסומות, אז וואלה כן, אתה יכול לעשות קידום לבד... אבל כשזה הופך לביזנס , העיניינים מסתבכים...

ישן 22-05-11, 23:00   # 3
gillllll
חבר מתקדם

מיני פרופיל

gillllll לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Everlast צפה בהודעה
יש פה גם הנחת יסוד קצת מוטעת... לפחות למה שנאמר כאן, שכל ילד יכול ללמוד את זה ולקדם לבד, נכון, אני לא מערער על זה, אני רק אומר שבעל רשת אתרים עם אתרי מכירות, שמגלגל מחזור מכירות ויש לו לא מעט דברים על הראש , אין לו זמן עכשיו להתחיל גם לקדם את האתרים שלו , להתחיל להעלות מאמרים ולהחליף קישורים, הוא מעדיף לשלם את ה 1500 שקל האלו ואפילו יותר כדי לדעת שיש מי שעושה את זה בשבילו, ולא חייב רק רשת אתרים, אלא כל אתר גדול שמגלגל מחזור מכירות ויש לו עוד דברים על הראש... אתה יודע, לא כל האינטרנט זה ילדים בני 16 עם אתרים של שקל וחצי... אם יש לך איזה אתר קטן שאתה עושה ממנו כסף על פרסומות, אז וואלה כן, אתה יכול לעשות קידום לבד... אבל כשזה הופך לביזנס , העיניינים מסתבכים...
במקרה הזה אני מסכים עם כל מילה...
נכון יש הרבה מאד אתרים של עסקים כאלה שבאמת מוכרים מוצרים ולא מקדמים אתר בשביל שיכנסו אליו יותר גולשים שם כל כניס בנישה שלך שווה הרבה כסף.
ולכן אני חושב שזהה לא שחור ולבן - אבל כן ברור לחלוטין שיש כאן עסק שנראה כמו בועה והעובדה שהמחירים בענף הזה רק יורדים ככל שעובר הזמן ויש יותר שמציעים את השירותים של קידום אתרים.

ישן 23-05-11, 10:13   # 4
אביחי
חבר על

מיני פרופיל

אביחי לא מחובר  

יש הרבה "מקדמי אתרים" ולא כולם באותה רמה (כמו ברוב התחומים ) והמחיר בהתאם.

קידום אתרים אינו תחום המתאים לכל אחד.
התחום מחייב התמדה, יכולת חשיבה ניתוח והסקת מסקנות,יצרתיות ועוד .
לעיתים ההבדל בין הצלחה לכישלון תלויה בידע עודף שיש למקדם אחד על השני.

אתרים קטנים יכולים לבצע קידום אתרים לבד אבל בעל עסק במיוחד בתחום תחרותי , לא יכול לקדם את האתר שלו לבד (אין גם זמן).

ישן 29-05-11, 18:50   # 5
DeanSEO
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]

DeanSEO's Avatar

מיני פרופיל

DeanSEO לא מחובר  

בסדר, כל מקדם אתרים כשהוא סוגר עסקה צריך לחשוב על הכל מראש ולפי זה להחליט איך העסקה תראה. צריך שזה יהיה מספיק הוגן גם עבור הלקוח וגם עבור מקדם האתר.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום