|
![]() |
# 1 |
חסום
|
יש קשר גם בין הרלוונטיות של האתרים המקשרים על עצמתם בתהליך הקידום אם נוציא מONE קישור לווינר גוגל ייתחס לזה יותר ברצינות מאתר שלא קשור לנושא
|
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
יש פה גם הנחת יסוד קצת מוטעת... לפחות למה שנאמר כאן, שכל ילד יכול ללמוד את זה ולקדם לבד, נכון, אני לא מערער על זה, אני רק אומר שבעל רשת אתרים עם אתרי מכירות, שמגלגל מחזור מכירות ויש לו לא מעט דברים על הראש , אין לו זמן עכשיו להתחיל גם לקדם את האתרים שלו , להתחיל להעלות מאמרים ולהחליף קישורים, הוא מעדיף לשלם את ה 1500 שקל האלו ואפילו יותר כדי לדעת שיש מי שעושה את זה בשבילו, ולא חייב רק רשת אתרים, אלא כל אתר גדול שמגלגל מחזור מכירות ויש לו עוד דברים על הראש... אתה יודע, לא כל האינטרנט זה ילדים בני 16 עם אתרים של שקל וחצי... אם יש לך איזה אתר קטן שאתה עושה ממנו כסף על פרסומות, אז וואלה כן, אתה יכול לעשות קידום לבד... אבל כשזה הופך לביזנס , העיניינים מסתבכים...
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
נכון יש הרבה מאד אתרים של עסקים כאלה שבאמת מוכרים מוצרים ולא מקדמים אתר בשביל שיכנסו אליו יותר גולשים שם כל כניס בנישה שלך שווה הרבה כסף. ולכן אני חושב שזהה לא שחור ולבן - אבל כן ברור לחלוטין שיש כאן עסק שנראה כמו בועה והעובדה שהמחירים בענף הזה רק יורדים ככל שעובר הזמן ויש יותר שמציעים את השירותים של קידום אתרים.
# 4 |
חבר על
|
יש הרבה "מקדמי אתרים" ולא כולם באותה רמה (כמו ברוב התחומים ) והמחיר בהתאם.
קידום אתרים אינו תחום המתאים לכל אחד. התחום מחייב התמדה, יכולת חשיבה ניתוח והסקת מסקנות,יצרתיות ועוד . לעיתים ההבדל בין הצלחה לכישלון תלויה בידע עודף שיש למקדם אחד על השני. אתרים קטנים יכולים לבצע קידום אתרים לבד אבל בעל עסק במיוחד בתחום תחרותי , לא יכול לקדם את האתר שלו לבד (אין גם זמן). |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|