|
|
|
|
# 1 | |
|
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ואין לא היה IPים פשוט היה אלפי IPים מחול .. אם בזק ויתרו עליו זה אומר משהוא לא..? בכל מקרה בהצלחה |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
או שזה פשוט נבע מחוסר רצון לעזור, להשקיע זמן.
|
# 3 | |
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לא יודע איפה למדת או איך הגעת לשטויות האלה, ממליץ לך לשכוח את כל מה שאתה יודע וללמוד מחדש. |
|
|
|
# 4 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני לא חושב... זה לא אתר שנגיד מייצג משהו, כולה אתר סרברים למשחק ! מה הסיבה שמישהו יתקוף אותו עם רוחב פס של 2GBPS? אתה מבין בכלל על מה מדובר?
|
# 5 | |
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
למען האמת אני מבין קצת על מה אני מדבר, ככה שאני בטוח שאף שרת שהוא מנסה לשאוב ממנו מידע לא מציף אותו חזרה בתעבורה של 10 מגה לשנייה.. אל תעלב או תקח את זה כמשהו נגדך חס וחלילה, זאת ממש לא הכוונה שלי. אתה פשוט טועה ומטעה וזאת לא פעם ראשונה שאני רואה תגובה כזאת שלך בתחום הזה, פשוט תלמד את התחום הזה מחדש ובצורה נכונה והכל יהיה בסדר. |
|
|
|
# 6 |
|
חסום
|
חברה זה לא שאין פיתרון יש לנו פיתרון בחול זה פשוט עולה 300-600 דולר לחודש הכל עניין של כסף אלה המחירים אין מה לעשות
אז חברות גדולות שיש לנו של שרתי משחק יכולים לקחת את זה כהוצאה מוכרת אבל אנשים עם אתרים בודדים לא יכולים לשלם על אתר סכומים כאלה מי שיכול לתת מענה פיירוול שיתופי ל1-2GBPS שיציע לו מחיר |
|
|
# 7 |
|
חסום
|
זה לא משנה כמה כוח ההתקפה הזאת עושה אני מתמודד אם דברים כאלה מידי יום.. ואני יודע איך להתמודד איתם מבחינתי לקחת אותו בתור לקוח זה שיעור ראיתי כאן הודעה על משהו בנושא קידום הוא כנראה יצטרך לוותר על קידום בגוגל בשביל שהאתר יעבוד.. ואביאל CISCO ASA יש לו חומת אש שמובנת ל ANTI DDOS
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=31356 אפשר לראות כאן אפשר גם לקרוא יותר בנושא ב אתר של סיסקו... לעומת Firewall של פוריגט שעולים פי 2-3 במחיר שלהם ולא נותנים עבודה כלל בשביל עבודה צריך לשלם 15-20 אלף דולר .. בסקיסו רוב הנתבים מגיעים עם חומת אש יש שירותי IPF והמחיר טוב גם אני מכיר את הנתב הזה אביאל טוב מאוד והוא נותן שירות הגנה יחסית טוב ולא מושלם אבל עדין אפשר לחסום תעבורה לחול לאייפי זה נותן פתרון מושלם אם קו חזק. |
|
|
# 8 | |
|
חסום
|
ציטוט:
כי הוא היה כבר בשרת שיש בו Cisco ASA 5520 שזה תומך עד 450MBPS סתם מעניין אותי איזה דגם יש לך |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|