![]() |
# 41 |
WBD.co.il
|
אני לא יפה נפש, אני פשוט מתנהג לכל אדם בכבוד(מה שחסר פה לכמה אנשים, כבוד בין אחד לשני).
אתם מתנהגים כמו האויבים, הם אנטישמים ואתם גזענים, לא תגיעו ככה לשום מקום. העם שלנו כמעט הושמד בגלל אנטישמיות.. תמשיכו ככה נראה לאן נגיע. |
![]() |
# 42 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הם אומרים שכל הערבים שונאים אותנו אז צריך להשמיד אותם אז מה? עוד הרבה עמים שונאים אותנו - גם אותם צריך להשמיד? צריך להתייחס אל כל אדם כאל אדם ואם הוא בא להרוג אותך תשקים להרוג אותו |
|
![]() |
# 43 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מי שרושם "רוסי מסריח" הוא סתם מפגר, אבל יש הבדל ענק . תבינו כבר, שאומרים "מוות לערבים" ושכל הערבים מחבלים, לא מתכוונים לערבים ישראלים, גם לא לבדואים ... מתכוונים לערבים מהשטחים, תושבי עזה ורמאללה . לא כל הערבים כאלה ? רובם כאלה . וזה פשוט הוכח שרובם כאלה, בבחירות דמוקרטיות הם החליטו לתת לארגון טרור לשלוט עליהם . הרוב ! צא כבר מהסרט, החמאס ניצח בבחירות ! הם שמו בקלפי פתק של החמאס, רוב הערבים תומכים בארגון טרור - תמיכה בארגון טרור = תמיכה בפיגועים - מי שתומך בפיגועים הוא מחבל = רוב הערבים מחבלים = מוות למחבלים, מכאן יוצא - מוות לערבים ! זאת הכוונה, ולא משהו אחר שמנסים להוציא . יש ערבים שוטרים, יש ערבים שמונעים פיגועים, יש כאלה ... הם ערבים ישראלים (לפחות רובם וכאן מדברים על הרוב) . |
|
![]() |
# 44 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
ומה ההבדל בין רוסי מסריח לבין ערבי מסריח? זה עדיין גזענות. |
|
![]() |
# 45 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני גרתי בגוש קטיף, סבבה עד פה? וכמו שאתה יודע היו חממות בגוש קטיף - תנחש מי עבד שם? ערבים. הערבים האלה היו בני בית אצל כל חקלאי בגוש, כמו אחים. ויום אחד - ערבי אחד שהיה בן בית למשפחה מסויומת הצליח להבריח סכין.. ופשוט הרג את זה שהחזיר אותו לבית ואת הבעל הבית שלו. מקרה זה קרה לפחות 5 פעמים בגוש (אם לא יותר). אלה הם היו ערבים טובים כיביכול שרצו לסיים כבר עם כל המלחמה הזאת.. אבל עדיין זה בלב שלהם הם תמיד ירצו להשמיד את ישראל, הם תמיד ישנאו אותנו!! ואני לא מדבר על החמאס ג'יאס וכדו'.., איך שאתה כינת אותם, ערבים נחמדים/ישראלים או כל דבר אחר. נקודה למחשבה! |
|
![]() |
# 46 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ערבי זה אוייב? כן, אוייב בדם! הבדל ענק! דרך אגב - אתה מודע לכך שסובבים את א"י יותר מ-20 מדינות ערב? למה אף אחד לא לוקח את הערבים שיש לנו בא"י? בגלל שהם רוצים את הבית שלך ושלי שול כל אחד פה! וזה עובדה שכל מדינות ערב שונאת את ישראל!!! אם זה ירדן, עיראק, סוריה אירן, אפגניסטן וכל אחת אחרת. Last edited by CSite.co.il; 17-04-06 at 18:24.. |
|
![]() |
# 47 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
החמאס זכה ברוב של 75 מול 43 בבחירות . זה יוצא בערך 65-70% מהפלסטינאים (בימינו זה נקרא רוב) בחרו בארגון טרור . מה זה אומר ? ש-70% מהם תומכים בטרור . אם אתה תומך בטרור- אתה מחבל לא יעזור לך כלום. |
|
![]() |
# 48 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
ואם זה היה יהודי שרצח? ופקטור, בחו"ל צינזרו הודעה של אנטישמי(פורום הוסטינג) שכתב משהו על אחד מהגולשים כאן בפורום, כאן המנהלים מחממים את האווירה. רוסי לא אויב וערבי כן? אצלי ערבי לא אויב, אצלי אירגוני הטרור הם האויבים של המדינה היהודית. תלמדו להבדיל כבר, אתם מכלילים אנשים יותר מדי. אגב פקטור, לא שמת לב שזה לא קשור לאשכול? הייתי מצפה ממך לפחות לא להמשיך בספאם שנוצר. |
|
![]() |
# 49 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חחח אני לא יגיד שאתה אומר את זה כי כבר אין לך מה להגיב .. ![]() תחזרו לנושא או שאני ינעל ... ![]() |
|
![]() |
# 50 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני גר במושב ובאיזור יש הרבה מושבים וגם כפרים ערבים .. יש עוד עשרות סיפורים כאלה פה אצלנו ! |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|