![]() |
# 41 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מדינה עצמאית?..על הנייר כן, במציאות?..לא כ"כ.... וכן, אם אנחנו רוצים פתאום לעשות פעולה נרחבת בעזה צריך אישור של ראש הממשלה..ואז הוא הולך ביחד עם היועצים והם אומרים כן/לא לפי מה שהם חושבים שתהיה התגובה מצד בעלי הברית..ככה זה עובד בכל העולם...גם ארה"ב לא באה והרגה את כל תושבי עירק, הכריזה עליהם כשטח צבאי סגור והחליטו להפוך את זה לחלק מארה"ב (או בשפה קלה יותר..כיבוש) נכון?...למה?..כי יש עוד כמה מדינות בעולם שלא היו רואים את זה בעין יפה והיה יכול להיות בלאגן שלם. קיצר..אם אתה חושב שישראל קיימת בזכות עצמה והצבא שלה (שרובו ממומן ע"י ארה"ב) אתה טועה בגדול...וזה גם חשיבה די ילדותית. |
|
![]() |
![]() |
# 42 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה כבר יפגע בתחנת הכוח קאסם?! ונגיד שיפגע בארובות של חברת החשמל אתה חושב שקאסם יעשה לזה משהו?! זה סתם צינור מעופף שעושה בום קטן אם זה היה סקאד היה ממה לחשוש אבל זה שטויות משאתה מדבר שזה ימחוק חצי עיר וישבית חצי דרום
![]() |
![]() |
# 43 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל מקרה...קאסם קטן..לא מזיק יותר מדי...וקאסם קטן לא יכול להגיע לת"א...לכן..לת"א יגיעו רקטות גדולות ובגלל זה החשש..בכל מקרה..כלום לא יקרה אז מה אתם דואגים?... |
|
![]() |
![]() |
# 44 |
Permanently Banned
|
WTF?
s.o.s,אתה אומר את זה בתור צחוק או מה? פשוט נהייתי אדום לרגע,אני בשוק !!!. אם אתה לא יודע פשוט אל תדבר! תאמת עכשיו אני בשוק בום קטן? חחחחחחחחחחחח יאו אתה הורג אותי, אתה יודע שנופל קאסם באשקלון גם בשדרות ובנתיבות שומעים את זה? אתה עושה צחוק? הצינור המעופף הזה הורג אנשים,וכן יכול להרוס תחנת כוח,אתה יודע שזה מקום רגיש? את זה אתה יודע? מה אתה עושה צחוק? אם אתה לא יודע פשוט אל תדבר! וmeshuga,אז אנחנו צריכים להיות מדינה עצמאית במציאות,ולא להעזר בארה"ב. עזוב אין טעם לדבר על זה יותר. אני רוצה להבהיר את עצמי: אולמרט צריך להתעורר! Last edited by SaDi; 24-04-06 at 18:36.. |
![]() |
![]() |
# 45 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 46 | |
חבר וותיק
|
מה אתה חולה?!
מקומוות רגישים לא נא במויים כמטרות לפגיעה קלה הדבר היחיד שאפשר לפגוע בו בחברת החשמל זה הארובות שהם כל כך גדולות מבפנים שהם מחולקות לחלקים אתה יודע שיש בפנים מעלית (לפני איזה חודשיים חבר של אחותי היה בפנים) תאמין לי זה כלום וקאסם הרג אנשים כשזה ישירות פגע בהם וזה לא בגלל העוצמה שלו זה בגלל שזה פשוט נפל עליהם בעוצמה חזקה אבל מבחינת נפץ זה חרטא
![]() |
![]() |
# 47 |
Permanently Banned
|
חרטא? אתה באמת עושה צחוק,
אם זה היית מרגמה עוד הייתי אומר בסדר, אבל תאמין לי שלא זה לא פגיעה ישירה. ראיתי המון בשנים האלו שנופלים עלינו קאסמים וזה לא היה ליד אנשים זה היה בשכונות של אנשים שהיו עוברים ונקלעו למצב הזה ונהרגו. הקאסם האחרון שבו נהרגו השניים אפיק והמבוגר השני לא זוכר, זה היה במרחק מאוד ארוך. לידיעתך, הם נהרגו רק מרסיסים. ותאמין לי שאם זה יפגע במקום רגיש בתחנת הכוח תאמין לי ותאמין לי שאני ועוד כמה פה לא נהייה כאן הרבה זמן בגלל חשמל. שוב אחי, אין טעם לדבר על זה,שיפגע קאסם במקום רגיש בתחנת הכוח נשוב לדבר על זה. |
![]() |
![]() |
# 48 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
ו-Fector אולי תניח רגע לאולמרט, למרות שאני לא הצבעתי עברו , אתה צריך להבין שהוא רק נכנס לתפקיד , ועדיין לא מודע לכל מה שקורה וכאמור עובר חפיפה כמו שפרץ. וכל אלא שחושבים שאנחנו לא צריכים לנהל מגעים עם ארצות הברית, חבל מאוד , כי ברגע שנפסיק לעשות כן נגיד שלום למדינת ישראל. תל אביב אינה שונה משדרות או מערים אחרות, אולי רק בגדולה, השוני בה הוא הנגיעה לעולם החיצוני, שדרות אינה מעורכת במצב כלכלי בין לאומי, לעומת זאת תל אביב כן, לכן ברגע שזה יפגע בעולם החיצוני אני מאמין שאנחנו נראה תגובה אחרת מצד ארצות הברית ואולי ישראל, ושוב פעם אני לא אומר שדשרות או ערים אחרות שונות מתל אביב, ואם ניקח את העובדה, שגם שם יהודים נפגעים וגם כאן אנחנו מפספסים נקודה חשובה, יש לציין כי כל עוד אזרחים נפגעים זה חשוב - כאמור במיוחד בתל אביב וזה מהסיבה שציינתי לעיל, ומי שיודע לקרוא בין השורת יבין גם סיבה נוספת - לצערי. ורק שאלה, הם יכולים להגיע להרצליה? תודה למשיבים. |
||
![]() |
![]() |
# 49 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא רואה אותו בתור שר בטחון.. אני רואה אותו כשר תיירות, כי שם פשוט אין מה שהוא כבר יכול להרוס! והחוק המטומטם של ה1000 דולר שכר מינום זה חוק מטומטם, שזה יצא לפועל, אתם תראו איך מפעלים, וחברות קטנות יתחילו לפטר עובדים. |
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מעולם לא אמרתי שפרץ הוא שר הביטחון - אמרתי שפרץ אמור לעבור חפיפה לתפקיד מסוים, לא וראה את הקשר לשכר המינימום כאן, ותתפלא שדווקא בתיירות יש הרבה מה להרוס. אבל במשפט אחד או יותר נכון מילה אחת, מה? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|