![]() |
# 41 |
נשמה של הפורום
|
לא לעניין שאתם מכלילים פה חברה.
סבבה יש לכם את הדעות שלכם, אבל אל תכלילו שכולם ככה, ואת כולם צריך להרוג, וכולם צריכים להרוג אותנו. אני מכיר מספיק ערבים שחלק מהם יהודים, חלק מהם נוצרים וחלק גם מוסלמים וכל פעם שהם ראו אותי אני מבטיח לכם שהם לא תיכננו איך לרצוח אותי בדם קר.
Permanently Banned
|
ציטוט:
ליד הספריה? |
|
![]() |
# 43 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הרי כולנו יודעים את האמת .. או שלא ? ![]() |
|
![]() |
# 44 |
Permanently Banned
|
כרגע נפל קאסם בשעה 16:25
אני חושב שנפל רחוקקק |
![]() |
# 45 |
חבר חדש
|
אנשים אתם בתוך בועה
אם לא נעשה כלום אז הם יהרגו אותנו תתחילו להתעורר לפני שתהיה עוד גלות...אם בכלל (תחשבו קצת נראה לכם שהם ירחמו עלינו...?) |
![]() |
# 46 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל מי שכרגע אמר "צריך להרוג את כולם" בצורה כל שהיא אמר שכולם יהרגו אותנו, אז זהו! אתם צריכים להפנים שלא כולם ככה.
|
![]() |
# 47 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
שמע אחי, תשמור על עצמך אנשים לא מבינים איזה מפחיד זה וכל פעם לרדת למקלטים =[
העיקר שיהיה פיתרון ואל תכנעו זה מה שערבים רוצים אבל חייבים להיות חזקים. מפחיד כל העניין הזה תשמורו על עצמכם.
WBD.co.il
|
ציטוט:
אבל כמובן, פה זה ישראל, מותר גזענות ודברי הסתה לא? אנטישמיות בחו"ל מצונזרת(תשאלו את מני אם אתם לא מאמינים שבחו"ל מצנזרים דברי הסתה ואף משעים מפורומים), אבל כשהיא לא מצונזרת אתם בוכים ששונאים אתכם. אני ממש נגד פעולות טרור ונגד מלחמה, אבל איך אפשר להגיד לשלום כשכל צד ממשיך לאחל דברים כאלה לצד השני? אל תגיבו להודעה שלי, אני לא רוצה להכנס פה לוויכוח עם אנשים(הספיקו לי וויכוחים של כמה עמודים בעבר).. |
|
![]() |
# 49 |
חבר וותיק
|
Sadi ו Somebody , אתם יכולים להמשיך לחיות בבועה שלכם.
אנשים עם דעה כמו שלכם , פשוט מושפעים מאחרים ולא בעלי שיקול דעת עצמי. שונא את כולם? להפגיז ולהרוג את כולם? תגידו לי איפה אתם חושבים שאתם חיים? אתם יודעים בכלל מה ההשלכות של דבר כזה? כנראה שלא. תקראו עיתונים , תתעדכנו במה שבאמת קורה בארץ ובעולם , קצת תהיו ריאליים. הבעיה היא שקיימים עוד רבים כמוכם - מושפעים . העיקר אתם שונאים את כולם , נכון? למה ? מי? מה? איך? לא... פשוט שונאים את כולם.. כי ככה.. הפלסטינאים הם גם בני אדם , הבעיה היא שקיימים אצלם אירגונים טירוריסטים אשר פועלים נגד ישראל בדרך האיסלאם - הגיהאד וחושבים שכך הם יוכלו להשיג את מטרת העם הפלסטיני . רוב הדור החדש הפלסיטני שונא את ישראל כי לכך הוא חונך ולכן הוא ממשיך את הדרך הטירוריסטית. אם חינכו ילד פלסטינאי לשנוא את ישראל? זה אומר שחייבים להרוג אותו? זאת אשמתו? אתה רוצה להשמיד את כל הערבים כנאצי שרוצה להשמיד את כל היהודים. אני לא שמאלני , לדעתי צריך לנקוט יד חזקה עם מנגנוני הטירור הפלסטינאים . אך אני לא סובל שילדים רבים בעלי דעת קיצונית סתם ללא סיבה. |
![]() |
# 50 |
Permanently Banned
|
כן אחי אני גר מול מקיף..
כן חינכו ילד פלסטינאי לשנוא יהודים,בעתיד הוא יתאבד. מדינת ישראל דורשת,מחיקת עזה ! מושפעים? ממי בדיוק? זו היא הדעה שלי אתה בתל אביב או בעיר אחרת ודואג רק לתחת שלך,תגור בשדרות ולא תוכל לישון בלילה תקלל את כל הערבים אז אל תשחק אותה פה איזה תותח. ספורט,זה הדדי גם אני לא סובל אנשים כמוך .. וזהו נגמר עידן הנאצים,זה שיש עוד כמה זה לא אומר כלום אז די לבלבל תשכל. אתה סותר את עצמך "הם יוכלו להשיג את מטרת העם הפלסטיני" מה היא מטרת העם? תענה אתה על זה ואם אתה לא יודע אז אני אענה,היא לכבוש את כל ארץ ישראל. פבל זה לא מעניין אותי מה קורה בחו"ל זה לא אכפת לי,אני גר בארץ ישראל ואני גזעני ואני שונא ערבים. Last edited by SaDi; 19-06-06 at 16:30.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|