![]() |
# 41 |
הוסטסניון
|
אני לא מתכוון להזמין לו דומיין חדש, אבל כסף לתת אני יכול.
בכל מקרה, אבי (LOM) אמר לי שהדומיין נמחק דרך פאנל הניהול.
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 43 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הוא יכל לרדת עד לעצם של הספקית בשביל הדומיין או לקנות את הדומיין מחברה אחרת , ניר צריך לספק דומיין , מאיפה זה העסק שלו ואין שום סיבה לדחות את זה ולעקב את הלקוח. |
|
![]() |
# 44 |
חבר וותיק
|
יופי אני שמח שיש כאן כמה אנשים שיודעים לקרוא אנגלית ויודעים להגיב לעניין
ולא ישר להצביע עם האצבע לכיוונים שונים בכל תגובה... קיצר ניר אני מחכה לתשובה בנוגע למה נסגר. וגם תביא לי ציטוט מההודעה שאבי מחברת lom מביא לך שהחברה של הדומיין אומרת לו שהדומיין נמחק דרך הפאנל ניהול כי זה חארטהההה Last edited by uni; 13-07-06 at 18:11.. |
![]() |
# 45 |
חבר על
|
אבי הדומיין תפוס ברגע זה?
חבר וותיק
|
לא.
|
![]() |
# 47 |
הוסטסניון
|
ניר פשוט תקנה לאבי את הדומיין שוב פעם זה לא שהוא עלה לך כסף, תפנה לאבי זה ששילמת לו
על הרכישת דומיין בבקשה לקבלת התשלום חזרה ואז פשוט תזמין ממישהו אחר לא בעיה . תפסיק לחשוב שאתה טלית שכולה תכלת כי אתה לא כזה אתה במקרה הזה יצאת לא בסדר ולא מהסיבה ששילמת ולא קיבלת כי זה לא מעניין את אבי (UNI) - הבטחת משהו ? תלמד לקיים אותו . |
![]() |
# 48 |
הוסטסניון
|
בכל מקרה, אני יעביר לך אבי כסף לחשבון בנק .
ומאור, אני לא מתכוון לקנות לאבי דומיין חדש, גם אם הוא ישלם על זה, קשה לעבוד איתו בדברים כאלה. ואני לא אמרתי שאני לא אשם, הביקורת הזואת אפילו צודת, וזה עוד יותר מוצדק אם אני יתן ביקורת על אבי אבל אני לא יעשה את זה. אני לא מאלה שצריך לספר את הדברים שמפריעים לי. תפסיק לעקוץ בכל מקום מאור, אם הייתי רוצה להגיד משהוא עליך כבר הייתי אומר .
חבר וותיק
|
בסדר גמור תודיע לי כאשר הכסף הועבר...
|
![]() |
# 50 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|