|
![]() |
# 1 | ||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
וכל החרטטנים שאומרים "לך לקרבי איך תתרום בתור ג'ובניק" לא מבינים כלום מהחיים שלהם אז עדיף שתרגיעו. ציטוט:
ציטוט:
![]() ציטוט:
ושוב, קראו את תגובותי ותראו שאני כלל לא מזלזל באף תפקיד בצבא אך לדעתי בתור חייל קרבי אתה יכול להתחבר הרבה יותר לאנשים ולא בגלל שאתם באותו "חרא"- שבנאדם יסכן את החיים שלו בשבילך (מה שאני בספק אם חייל בבסיס השלישות בר"ג למשל עושה), שבנאדם שהיה שסגר שלוש שבתות כבר יסגור עוד שבת כדי שאתה תצא, שגונבים לך קסדה למשל ומישהו ילך למחלקה השנייה לדפוק להם אחת....ואחרי עוד 1001 דברים כאלה החיבור שנוצר הוא ענק. לא סתם הומצא הצירוף "אחוות לוחמים".
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
חתיכת חארות חלק מהאנשים
מה זה תישאר ג'ובניק על בסיס יומיות? הוא אומר שעולה לו הרעל לקרבי אז שווה לעזוב הכל! גם אם זה להיות שריונר וגם אם זה להיות בשייטת לשרת את המדינה על הצד הטוב ביותר נכון שהמדינה לא עוזרת לך ונותנת לך הכל עדיין תחשוב על איזה בסיס המדינה קמה..על החיילים על כל חללי מערכות ישראל ז"ל שבלעדיהם לא תהיה מדינה ואם כולם ירצו להיות ג'ובניקים אז אין עתיד למדינה.. המדינה קיימת ותמשיך להתקיים רק בזכות החיילים הנפלאים. פעם היו אנשים שלוקחים פיקוד בזמן מלחמה בקו האויב היום לרוב החיילים לא אכפת,אכפת להם רק איך להוציא גימלים ואיך להשתחרר מוקדם כל יום תאמין לי אם תשרת בקרבי תכיר חברים לכל החיים זה יתן לך מוטיבציה כל היום להיות עם החיילים לאכול להילחם וכו' כל הדרך חיים שלך תשתנה ואתה תראה לרוב זה לטובה אז אני אלמד אותך משפט אחד שבכל מקום אומרים אותו אם יש ספק,אין ספק! לך לקרבי ושיהיה לך בהצלחה! ואני מצטער על השפה הזו פשוט זה מרתיח אותי אנשים שרוצים להיות רק ג'בניקים(עמוד ראשון ולא זה לא פותח האשכול) אם יש לך פרופיל שלא מאפשר אז תתגייס לאן שאתה יכול לתרום הכי הרבה ואם יש לך פרופיל אז תלך לקרבי בלי לחשוב |
![]() |
![]() |
# 3 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
ואם כולם ירצו ללכת לקרבי מה יישאר ממכם? לא יהיה מודיעין, לא תהיה טכנולוגיה וכל הצבא שלנו יהיה מבוסס על חיל רגלים כמו אצל הערבים. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() אני לא מדבר מניסיון, אבל לדעתי התרומה למדינה היא לא הדבר שאתה צריך לשקול כרגע, כי אם בכל תפקיד שתעשה תרצה לתרום למדינה, אני די משוכנע שתצליח. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
תודה על כל התגובות
![]() עזרו לי להגיע למסקנה שלא משנה באיזה תפקיד אהיה - תמיד אתרום את החלק שלי . אני כבר אעשה את ההחלטה הסופית שלי .. אם עוד אנשים רוצים להגיב - אני אשמח ![]() שבוע טוב , ליאור . |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
רק קרבי.. אם כבר לך לגבעתי גדוד שקד
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
סבבה מישהו צריך
אבל אם הוא מתלבט על להיות קרבי אז שילך.. זה לא שהוא בראש של להיות ג'ובניק ותאמין לי עם כמה שרשמתם שאני אגואיסט אני יודע מה התפקיד של המודיעין ושאר הדברים וכמה זה חשוב.. יש כאלה שמתאימים לזה ויש כאלה שרוצים להיות קרבי ואם הוא חושב על זה אז כדאי לו לנסות ולא להפסיד |
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
לך למה שאתה יותר אוהב ואל תחשוב אל שום דבר אחר פשוט לך על מה שאתה יותר אוהב,
למשל אני החלום שלי זה להיות קרבי וליקרוע תתחת ואני לא צוחק אני אוהב עבודה קשה! אז עצה שלי תעשה מה שבאמת אתה אוהב ושום דברים חיצוניים לא משנים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני מציע לך ללכת לקרבי.
כי אני חושב שלהיות קרבי זה דבר נפלא ביותר והטוב ביותר שאתה יכול לתרום למדינה לצאת בגאווה גדולה מהצבא..ולהגיד שהייתה בקרבי..נלחמת,ועשיתה ככה וככה.. זה נותן לך הרגשה טובה. אבל תראה..להגיד וללכת לקרבי זה לא סתם ללכת וזהו.. יש לזה תנאים..אתה צריך להרגיש שיש לך את הכח להתמודד בקרבי ושאתה לא תיפול בשלב מסויים. ואם אתה מרגיש את זה בלב אז תלך לקרבי. למשל אני רוצה ללכת לקרבי "לשייטת 13"..אני מרגיש שיש לי את כל האמצעים כדי להיות ביחידה הזו שזה כושר גופני,כח פיזי וכו'ייי... בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה במה שתבחר,ולא משנה איפה שתהיה תעשה את כל מה שאתה יכול לעשות. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כוח זה לא הכל,מוח הרבה יותר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |