![]() |
# 41 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
2. יש לי זכות לתת את הביקורת הזו כמובן מאותו הצד שאני רואה את הדברים 3. איך הגעתה לזה שהחברה שלו יותר טובה מישלי? יש הוכחות משו כי לי יש הוכחות ששלי יותר טוב אם תירצה תהוכחות צור קשר אני יראה לך בידיוק |
|
![]() |
# 42 |
חבר וותיק
|
טוב.
מה כבר אפשר לצפות ממשהו שהשם של החברה שלו זה bug-host כניראה שגם המנהל נדבק בוירוס. אני בתור גיימינג-סרב כבר הייתי חוסם אותכם מכול הכוונים. פשוט אתה חוצפן. גם לא לקוח. גם כותב ביקורת רעה. וגם עוד אומר שכולם פה לא בסדר. חבל שיש ילדים קטנים פה. וחבל שעוד יש להם לקוחות. |
![]() |
# 43 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר שני אני יודע מה זה BUG תראה תתגובה שלי הקודמת ותראה מה רשתמתי ![]() עוד דבר אין לך זכות לתת ביקורת כי אולי זיו משקר?! אתה לא הלקוח תבין כבר!!!!
![]() |
# 44 |
הוסטסניון
|
עוד פעם ?
מה אתה קשור ?
# 45 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
על האשכול אין לי כח להגיב,רק דעה אחת,יש לך ביקורת רעה/טובה,לך תכתוב אותה,גם אם אתה אפילו לא יודע לכתוב,שלא יהיה פה טלפון שבור.....עוד שניה גם תתחילו לכתוב ביקורות טובות בשם אנשים.. סתם לשאלה,אם "זיו" היה בא אליך (BUG HOST) ואומר שהיא (גיימינג סרב) חברה מצויינת...גם היית פותח אשכול ומהלל בשמם?...לטובה כמובן...קח את זה כנקודה למחשבה... |
|
![]() |
# 46 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
והוא אישר לי שהוא אכן לא מוכן להחזיר לזיו את כספו דרך אגב ראה תגובה של מנהל החברה באשכול הנ"ל |
|
![]() |
# 47 |
חבר וותיק
|
אתם יודעים מה?
בואו נתייחס לאשכול כאילו זיו משקר. גיימינג סרב חברה מעולה. וזהו. אין לנו מה לומר על הביקורת הזאת. |
![]() |
# 48 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני שולח אותך ליקרוא תגובה אחת מעל התגובה שלך ^
|
![]() |
# 49 |
משתמש חדש
|
חח כל הזמן הוא משקר כמה שהוא משעשע אותי הילד הקטן
שאלת אותי באייסיקיו אם אני מאיים כתבתי לך לא בפירוש את זה לא הראת נכון? בקיצור אם לא הייתי מכניס אותך לאיגנור הייתי מראה תלוגים תתעסק בחברה שלך כנראה אין לו לקוחות משעמם לו הוא מתעסק עם חברות אחרות אני יבקש מאלון שינעל את האשכול יום טוב |
![]() |
# 50 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ממש לא יפה לפי דעתי תחזיר לו את הכסף שלו בחזרה !
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|