|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
שם פרטי : דניאל .
שם משפחה : עובדיה . גיל : 17.5 (עוד חודש XD) תחביבים : מחשבים , חברים ולבשל ![]() מיקום : הוד - השרון . זמין באיסקיו: 8520444 גם במסנג'ר : daniel123459@walla.co.il תמונה : לחץ כאן לצפייה . *אזהרה - אנשים בעלי לב חלש , נשים בהריון ובעלי חבחבת אין לצפות בתמונה . חשוב לציין שהתמונה ישנה מאוד ובאיכות ממש לא טובה ![]()
# 2 |
חבר בקהילה
|
שם פרטי: נדב
שם משפחה: מימון גיל: 16 מיקום בארץ ישראל: ב"ד תחביבים (מה אוהב לעשות): מחשב ולטייל בטבע איך אפשר לתפוס אותי(מסנג'ר, אייסיקיו, פלאפון, טלפון, אימייל - ולפרסם אותם): 9892288 תמיד זמין 0545878908 תמיד זמין
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
שם פרטי: דיאמונד
גיל: 19 מיקום בארץ ישראל:קריות תחביבים: מיוזיק,אינטרנט,חיות מחמד איך אפשר לתפוס אותי: 369545207 תמונה: אין אחד כרגע חח
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
שם פרטי: עמרי
שם משפחה: שוסטר גיל: 9 מיקום: אשדוד תחביבים: מכטרוניקה איך אפשר לתפוס אותי: באמצעות MSN בלבד - omri@overclock.co.il תמונה: ![]() קישור למי שלא רואה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
שם פרטי:רותם
שם משפחה:חמו גיל:17 מיקום בארץ ישראל:צפת תחביבים (מה אוהב לעשות):אמאמאממ יש המון =] איך אפשר לתפוס אותי(מסנג'ר, אייסיקיו, פלאפון, טלפון, אימייל - ולפרסם אותם): דרך החתימה..=] תמונה (לא חובה, אבל יהיה נחמד לדעת איך אתם נראים): לא להיבהל!!!! http://62.219.26.85/media/2007/5/31/...96672940_b.jpg
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|