![]() |
# 41 |
חבר וותיק
|
שבוע טוב ,
אני מגיב עכשיו כי אני שומר שבת ![]() אז א- שבוע טוב לכולם , ב- כמה פעמים ראיתי תבן אדם מציע הצעות בפורום שרתי משחק למרות כל הבעיות שיש לו ורשמתי לו מה יהיה? והוא אמר כרגע נפתור תבעיות על ידי שרת חדש אתה מוזמנים לקרוא בלינק הבא : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4015 תסכימו איתי שבן אדם שלא מבין וראוה "שרת חדש" רץ לקנות וסובל.. ותאמנו לי שאני לא צריך תלקוחות שלו ,ברוך ה'. סה"כ אני רוצה להגיד לכל אדם שבא לקנות מחברת G-host שידע מראש מה הולך שם בחברה, לא צריך להסתיר דברים מקהל הקונים.. כל אחד מפכנתי יכול לחשוב בדעתו כן לפרסם לא לפרסם , אני עשיתי את שלי ואני שלם איתה. נ.ב לבן אדם שאמר שאני תופס אותו בזמן שיש לו לאגים ,אז אני יגיד לך תאמת? גם אצלי בחברת לינוקס-סרב יש לפעמים לאגים ,לאגים נגרמים מהרבה סיבות לפעמים תלא יכול לשלוט בזה ,מה שבטוח שצריך לדעת לטפל בזה ,אבל ברגע שהלאגים זה משהו שהוא כל הזמן! אז מפכנתי אין טיפול בנושא!..
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | Last edited by LinuxServ; 05-11-05 at 18:06.. |
![]() |
# 42 |
חסום
|
וואלה לא מבין בזה אבל אם הם מלאים אז צריך להיות להם כסף לשרת חדש
|
![]() |
# 43 |
מתאורר
|
צודק יאיר!
|
![]() |
# 44 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 45 |
Member
|
מסכים
|
![]() |
# 46 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() זה העניין ידידי, יכול להיות שאתה צודק (לא בדקתי את העניין לעומק), אבל אין שום סיבה שאתה כבעל חברה מתחרה תבוא ותפתח את הדיון הזה עם לקוחות החברה אינם עושים זאת. נקודה למחשבה, לילה טוב:qqb009: |
|
![]() |
# 47 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() הוצאת דיבה זה לטעון שמישהו פלילי כשהוא לא פלילי מורשע בבית משפט. הוצאת דיבה זה לטעון שX רוצח - אתה מוציא לו שם רע על לא עוול בכפו. אבל לטעון עם הוכחות קבילות שבזמן שיאיר נכנס היו פינגים מעל 500 למשתמשים ולהביא צילום מסך זה לא הוצאת דיבה. לא מקצועי לבוא ולטעון טיעונים כמתחרה של אותה חברה - אבל מפה ועד הוצאת דיבה יש דרך ארוכה. בכל מקרה, כדאי שG-Host יתחילו לקחת את עצמם בידיים אם לא הם יאבדו את הלקוחות שלהם. |
|
![]() |
# 48 |
חבר בקהילה
|
באמת לא יפה מה שהם עשו אבל יש לי בשבליהם טיפ.
1. לסגור את ההרשמה. 2. להעלות את המחירים(ככה קצת פחות, אבל יהיה להם יותר כסף). 3.להעביר כמה שרתי משחק לשרת האחסון שלהם(ממש מעט, על מנת ששום דבר לא יהרס) עד שהם יקנו שרת חדש. |
![]() |
# 49 |
Member
|
רק לינוקס-סרב לא להתפשר על איכות גם אם השרת עולה 100 שקל והאיכות והטמיכה בו טובה שווה לקנות ולהשקיע,
תראו כמה אנשים קונין ממנו בקונדישן זירו והוא עדיין הכי יציב |
![]() |
# 50 |
חבר מתקדם
|
ידוע
תצורת הצגה | |
|
|