![]() |
# 41 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולך יש מושג איזה ניסיון יש לי? אני מאמין שלא. אני סך הכל אמרתי שלא יתנשא וימצא לכל דבר תירוץ (לגבי העיצוב) ואני לא מדבר באוויר אני רואה דברים שהוא הציג ולפיהם אומר, לפחות תדע מה אומר המפשט "לדבר באוויר" אז תרשום אותו טל. |
|
![]() |
# 42 | |
חבר על
|
ציטוט:
הכסף הוא לא החשוב פה החשוב פה זה התוצאה והתפקיד שלך זה לייעץ ללקוח ככה שבאמת הוא יקח את הטוב ביותר, מה לעשות יש אנשים שלא מבינים בעיצוב ורואים משהו וישר רוצים לעשות שינויים. אני לא שואל שום לקוח איזסה צבעים הוא רוצה, איזה מבנה הוא רוצה וכו'... אני עושה לפי הסיגנון שלי ומה שאני יאהב אני יודע שגם הלקוח יאהב כי לא יצא לי לעשות אף פעם שתיי סקיצות והרבה שינויים בכלל לא יצא לי לעשות, למה??? אני יודע ליעץ אני יודע איך להסביר לו תדברים, הלקוחות הרבה פעמים טועים ואחרי שמיעצים להם, הם מבינים שככה יותר עדיף. הכסף הוא לא החשוב התוצאה היא החשובה אני למשל אם כל אתר שעיצבתי אני גאה להראות אותו ולא מעניין אותי הכסף ממש. אז בקטע הזה שקיבלת 2500 שקל וזה מה שמעניין אותך כאן טעית אבל בגדול!!!!! אתה צריך גם שהלקוח יהיה מרוצה וגם אתה תהיה מרוצה אל תהיה מרוצה מהכסף. אני למשל אם אני יעשה עיצוב שבעיניי הוא ניראה סוף והלקוח יבקש לשנות לדבר ממש שיהרוס לי תעיצוב אני יגיד לו "שמע זה לא ישתלב בעיצוב וזה סתם יהרוס" או משהו כזה אם הוא עדיין ירצה משהו שיכער לי תעיצוב אני יגיד לו "חמוד סע סע לבית" כי עוד פעם אני אומר אני רוצה להתגאות בתוצאה שלי. בסופו של דבר המעצב צודק אולי במיקרים בודדים הלקוח צודק. ועוד פעם הכסף הוא לא חשוב!!!!!!!!!!!!!!
# 43 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 44 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ומי כמוני יודע כמה בעיות אתה עושה שמשנים משהו שעשית:qqb006: :qqb007: |
|
![]() |
# 45 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() הנקודה שלי הייתה, ברגע שלקוח אליך בא אליך מההתחלה ונותן לך את התכנון לאתר והוא מבקש במפורש שככה זה יהיה, אל תחשוב שאני ככה יוצא בראש קטן מרווח מהסיפור...אני מייעץ לו והכל. אבל אחרי הכל מה שיצא הוא אהב וזה תאם לתוכנית וזה מה שחשוב. אני מנסה כמה שפחות ללכת ראש בראש עם הלקוח. פשוט זורם עם הראש שלו. וככה זה הכי טוב. (טוב למה אני מדבר על עצמי?? ![]() בכל מקרה, אחלה עיצובים אלון ![]() |
|
![]() |
# 46 |
תודה על תרומתך.
|
פאק זה בעיה כאן בהוסטס לשמור על הנושא המרכזי בכל אשכול
![]() צריך למנות מפקחים על כך חחחח ![]() |
![]() |
# 47 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא.. בעינך זה תירוץ, בעיני אתה מקשקש בשכל. לדעתי אלון צודק כאשר הוא בחר ללימון עיצוב ילדותי יחסית מכיוון שפותחי האתרים בלימון הם ילדים קטנים. לגבי ביקורת, העיצוב לא צריך להיות מרהיב יותר מידי ולדעתי הבחירה בסגנונות העיצוב בביקורת וגם בלימון הם נכונה ביותר. אתה ושאר האנשים פה יותר מידי צרי עין בשביל להבין זאת! אני מניח שבביקורת לא הושקע מלוא הכישרון של מעצבי פיקסליין. אז אין לכם מה להגיב פה על תחום העיצוב! לא יודעים לעצב כאלק... לא בעיצוב אתר אחד מודדים את כישרון המעצב. |
|
![]() |
# 48 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
Last edited by loading; 06-11-05 at 19:00.. |
|
![]() |
# 49 | |
חבר על
|
ציטוט:
ואלון תפסיק לשחק אותה למה פיקסליין האלה לא יודעים לעצב וזאת עובדה אפילו תאתר של לימון לא הם עיצבו שחר עיצוב חחחחחחחחחחחחח. מנהלים תנעלו תעשו טובה.
# 50 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אולי זאת הדעה שלך אבל עובדה - זה לא, אתה אידיוט - זה כן [מצטער אבל זה ממש לא בא להעליב..]. ולאלון יש את הסיבות שלו למה פיקסליין לא עיצבו את לימון. Last edited by Alon.R; 06-11-05 at 19:17.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|