|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
חיפוש | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
סמן פורומים כנקראו | ![]() |
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: אתם צמים? | |||
כן |
![]() ![]() ![]() ![]() |
78 | 75.73% |
לא |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 24.27% |
מצביעים: 103. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אם תקרא מה שצמוד לציטוט שציטטת (מה שרשמתי) - אני לא מאמין. התנ"ך בשבילי הוא לא ספר חוקים, בקטע של בין אדם לאלוהים. בתנ"ך יש הרבה דברים חכמים בקשר לקשרים בין אדם לחברו וכו', אבל בקטע של המצוות והכל? אני לא מאמין. פשוט לא. אני מתחבר למשפט איש באמונתו יחיה. זה בכלל לא משנה לי אם הוא נאמר בתנ"ך הזה, שכמו שכבר הבהרתי הוא לא האותות והמופתים שלי, או אם הוא לא. המשפט נכון לגבי וזהו. |
|
![]() |
![]() |
# 42 |
חבר בקהילה
|
אני לא צם,אני יתחיל נירא לי בגיל 15.. אני חושב שאין לי למה לצום עכשיו,אני אומר את זה כי קשה לי באמת ניסיתי לצום בגיל 12 ולא היה לי טוב,טוב מה לעשות שיצאתי מהבית D:
|
![]() |
![]() |
# 43 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא צם, צום קל למי שצם.
|
![]() |
![]() |
# 44 |
חבר וותיק
|
אממ, אני בן 13, אז אני אתחיל לצום =)
בלי אוכל, דיי קל, מים זה קשה.. צום קל. אה ובקשר למה שדיברו פה, אני לא מבין באמת למה אנשים לא צמים (בנים 13 +), זה מעצבן אותי קצת, אבל הם יחיו איך שהם רוצים, ואני איך שאני לא? |
![]() |
![]() |
# 45 |
הוסטסניון
|
אני צם..ואותי לא מעצבן שאנשים לא צמים אבל משכן מעצבן אותי זה אנשים שלא צמים ולא מכבדים את הצמים.
|
![]() |
![]() |
# 46 |
חבר וותיק
|
ד"א אחד מהמנהלים פה רק שתדעו שאולי זה יהיה קצת לא לתעמכם אבל אנשים נתנו פה את דעתם אז זאת דעתי.
קצת מידע לכל ה"צדיקים", אם מישהו הוא דתי והוא שומר שבת והכל אחלה. אבל אני מפריע לי כל הצדיקים שהם כאילו צדיקים שהם בעצם צמים ויום שבת אחר כך הם יושבים על המחשב בשבת או לא משנה מה. קצת מידע: יום כיפור הוא נועד בשביל לכפר על דברים שנעשו בטעות (למי שלא יודע אז נחדד לו טעות זה לא בכוונה). לפי הדת הדבר הכי הכי חשוב זה שמירת השבת, ככה שמי שלא שומר שבת שלא יטרח. אבל איש איש באמונותו יחייה וכנראה כל מי שצם אז זה מהבית מהמשפחה. אז למי שצם שיהיה צום קל וגמר חתימה טובה, ולשאלה, אני לא צם, משחק במחשב וכו'. |
![]() |
![]() |
# 47 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 48 |
תודה על תרומתך.
|
כן...
|
![]() |
![]() |
# 49 | |
חבר על
|
ציטוט:
עדיף לעשותכמה שפחות עבירות,ולא להגיד אם עברתי על זה אז אני יעבור גם על זה ועל זה. עדיף לכפר על הדברים שעשית בטעות,מאשר כלום. |
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אבל לבוא ולהגיד שאני לא יהודי / גוי / כופר / כל דבר אחר כי אני לא צם? ומה אתם? מה אתם עושים כל יום שבת? קוראים עיתון בחושך? לא רואים חדשות? לא נראה לי. אז אל תטיפו לאחרים על כזה דבר.. אם אתם צמים - תהנו (או שלא בדיוק), אל תטיפו לאלו שלא אם אתם בעצמכם עושים בקושי אחוז מהמצוות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|