|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני עורך את שאר ההודעות, ובסוף איציק, אדם אמר שהוא למד טיפה ממך את הסגנון חח.. ואתה באמת לא רוצה להשוות שכל.. אל תכנס לזה.. אני לא אומר שאני יותר חכם, או יותר טיפש אבל לא מומלץ להכנס עם זה לויכוח.. הדבר היחידי שאני מצטער זה שפירסמתי את הביקורת ביום הולדת של ספי, רק עכשיו שמתי לב בפורום. זה באמת לא התכוונתי לעשות... שתיהיה בריא ומאושר עד 120. ספי ולא עשיתי את זה, בגלל שחזרת לפורום או משהו כזה, אלא מהסיבה הפשוטה שאתה רושם לי דברים כמו שאתה לא אישרת לי שאני בסוף יקנה מדניאל לשנה, ואני זוכר בוודאות שאתה אישרת את זה. אני התייחסתי אליך כחבר, ופשוט כואב שמשהו שאתה מנסה לעשות לו הכל, בא אליך ואומר לך אחרי שאתה רץ בין חברים שלך לעשות כמה שיותר מהר ופשוט לא ישנתי יש כאן כמה שעדים לזה שישבתי וניסיתי כמה שיותר מהר לעשות ואתה בא אומר לי שאני מזלזל בך, שאני לא מתנהג כמו חבר.. זה פוגע,לרוב אני לא מקשיב כי חברים שלי לא אומרים לי דברים כאלה, אז אם משהו אחר אומר לי אז שם פס, ברגע שזה משהו שאני מחשיב כחבר זה כואב... |
|
![]() |
# 2 |
חבר על
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלום ספייייי 3 חודשים חיכיתי שידפקו עליך איזה ביקורת כי אז לא היה לי מה לרשום חוץ מזה שביקשתי תעזרה הכי קטנה בעולם אפילו שלא קשורה להוסטינג ואתה פתאם "יבן זונה סתום תפה שלך" ועוד רצף, ועוד לפני זה הוא ביקש ממני עיצוב חינם הסכמתי לתת לו כי הכרתי אותו טוב.
בקיצור ולעניין ספי בן אדם חראאאאאאאא כפוי טובה לא יודע לעזור הוא רק מבקש שיעזרו לו ואני מאמין לכל מה שיבגני אמר פה.
Guest / אורח
|
חחחחחחחחח מהתגובות פה הז נראה כאילו ספי חולה בראש
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חולה בראש לאנשים שמכירים אותו יומים, אבל לא לפחות 3 שנים
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שלחתי לו פעם אחת הודעה הוא דיבר יפה וכל זה כי עזרתי לו עם הפורום שלו אז הוא אמר לי שאתה פותח תחברת אחסון שלך דבר איתי ושדיברתי איתו הוא התחיל לקלל כמו שרמוטה! |
|
![]() |
# 6 |
Guest / אורח
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קורע ונקרע עמרי אתה לא בסדר אתה(=
|
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
יבגני תחזיר לו את הכסף ותעיף אותו קיבינימט
|
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אפילו שהוא התחיל את החודש השני, והזמנתי לו דומיין ב35 שקל מאבי כשהוא שילם 30 שקל לחודש. הסיבה פשוטה מאוד, טל מדבר רגוע, טל לא מתחיל לשחק אותה הוא מתנהג כמו בן אדם. זה שהיה טיפה עיכוב אני מצטער אבל הוא יודע שהיה לי בעיה קטנה עם אבי, כי אבי היה בצבא ולא יכולתי להשיג פאנל ניהול, אבל הוא קיבל את זה מאוחר יותר. |
|
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
911fm אם אתה שוקרי אני חותך את הזין שלי
יש כאן אנשים מעפנים באמא שלי מי שרושם פה תגובות הוא ילד כאפות במקרה חבר טוב שלי שלח לי לקורא את הנושא הזה כי אני קשור לרדיו סנטר אני מכיר את ספי כבר קרוב לשנה והוא בחיים לא יתנהג כמו שרשמתם ספי ילד טוב ולא עושה כאלה דברים זה דבר ראשון חלאס לדבר בפורומים שטויות כמו ילדים קטנים אז נכשלת במבחן בפיזיקה השם ישמור אפשר לחשוב...את מי זה בכלל מעניין ? מה אתה מסכן ?! ובקשר אלייך 911fm וואלה אין לי מושג מי אתה תאמין לי אבל מה שבטוח, שוקרי אתה לא !!! אל תדבר בחיים שלך בשם של שוקרי לא כאן ולא באף מקום אחר באינטרנט כי בסופו של דבר האמת תתגלה...במוקדם או במאוחר אתה רושם שטויות בקילו ולא נראה לי שאתה יודע מזה רדיו סנטר בכלל מי זה אורן ? אין כזה אחד ברדיו סנטר. שוקרי הוא המנהל היחידי של התחנה ! אז לסיום אני חוזר ואומר לך בחיים אל תרשום בשם של שוקרי לא הייתי מציע לך להסתבך סתם |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|