![]() |
# 41 |
משתמש - היכל התהילה
|
בנק הפועלים הוא לא דוגמא טובה, במיוחד לא עכשיו עם כל המחיקות האחרונות.
אני לא מבין מה זה כ"כ חשוב לך, זה לא שתוכל לקנות איזה LCD עם אשראי של 400, 500 או 1000.
# 42 |
הוסטסניון
|
בנק: בינלאומי
חברת אשראיי: ישראכרט גיל: 16 מסגרת אשראיי: 400 ש"ח סוג כרטיס: ישראכרט צעיר מרוצים? בסדר, החיסרון היחידי שמצאתי פה זה שהוא לא בינלאומי. זה לא משנה ממש כולם אותו הדבר, כולם רוצים את הכסף שלך ואם אין לך כסף הכרטיס לא שווה כלום.
# 43 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וגם אם אין כסף לבנקים אין בעיה שיפתחו אצלהם חשבונות,במיוחד הנוער,גם אם אין להם עבודה ואין להם כסף,כי הנוער מהווה לקוח לעתיד ולפעמים לקוח שמן.. ונוער מה שהוא מוגבל זה מסגרת האשראי ותשלומים וכל אלה,מתוך מחשבה טובה והגיונית! |
|
![]() |
![]() |
# 44 |
עסק רשום [?]
|
בנק לאומי
גיל 17 מסגרת 500 וויזה לאומי קארד קלאסי וכן, הכול אחלה, אפשר לבצע איתו קניות דרך האינטרנט באתרים בחול בגלל שזה חברה עולמית. לא רואה ממש טעם לאשכול הזה, ועוד שאתה רוצה לשמוע ממי שמתחת לגיל 18, לדעתי מטופש אין פה הרבה מה להגיד או שיש לך כרטיס או שאין לך... בגיל הזה אף אחד לא מיוחד. וnew-serv , מסגרת 10 אלף ש"ח בגיל 15 (שלא נדבר שבגיל הזה בקושי אפשר לקבל כרטיס...)? שיהיה לך לבריאות... לא שאני מאמין, אבל עם יש לך מה לעשות איתה שיהיה לך בכיף, לדעתי זה סוג של כרטיס מהחשבון של ההורים שלך ולא חשבון שלך אישי. אם כול הפרוטקציות שבעולם יש עדיין גבולות. |
![]() |
![]() |
# 45 |
חבר בקהילה
|
snirk גם לי יש כרטיס בדיוק כמו שלך
בקשתי הגדלת מסגרת ולא אישרו לי לך אישרו? |
![]() |
![]() |
# 46 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עד גיל מסוים לא ניתן לקבל מסגרת גדולה או כרטיס אשראי בין לאומי כמו ויזה לדגמא (לפחות זה ככה בפועלים) |
|
![]() |
![]() |
# 47 |
תודה על תרומתך.
|
אני בלאומי, יש לי כרטיס שם מגיל 16.
שהיה לי את הכרטיס צעיר הוא היה רק כספומט ויכלתי אך ורק למשוך איתו, לא לגהץ. המסגרת הייתה של 500 ש"ח ביום. לאחר שנתיים ובעצם לפני הגיוס השתדרגתי לכרטיס אשראי של חיילים. מסגרת אשראי - גיהוץ - כמה שאני רוצה. באמת שלא אכפת להם מה המסגרת שלך, מה שאתה מבקש זה מה שיתנו לך. כל עוד אתה חותם על זה שאתה כן רוצה לאפשר לחשבון להכנס למינוס זה לא משנה להם. אני לא איפשרתי כניסה למינוס כי אין לי רצון להגיע למצב כזה וחוץ מזה אין לי צורך בזה. בכל מקרה, מסגרת חודשית של 1500 ש"ח בגיהוצים השונים, ו1000 ש"ח משיכה ביום.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|