![]() |
# 41 |
חבר וותיק
|
אני לא מבין כולם ישר מאשימים .. כאילו ששום אשם ... במשחק הראשון הוא היה מאמן טוב כי הוא ניצח אבלבמשחק השנ ישהוא הפסיד הוא כבר מאמן לא טוב
# 42 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 43 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נכון לאבארו יש קריירה מרשימה. אבל לא ראיתי אותו מתבלט בבית"ר וזאת אכזבה. שחקן ששיחק בריבר פלייט אמור לעבור את המגנים של ויסלה קראקוב ולהבקיע גולים ולא ראיתי את זה במשחק. והחלוצים הכי טובים כיום זה קולאוטי וברדה. יצחקי הרבה מתחתיהם.... |
|
![]() |
![]() |
# 44 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ב. שוב פעם, אבארו לא שחקן שעובר שחקנים ובלמים, אבארו הוא חולץ רחבה!! התכונות שלו הם בדר"כ כלל התמקמות, סיומת, נגיחות ופיזיות, בלי קישור הוא לא יכול לעשות כלום אבל כלום. ג. בן דיין? מצויין לנבחרת, כנ"ל קמי סבן אף אחד לא לוקח מהם את הקרדיט, זיו שווה לתחת. ד. הייתי חייב להתייחס לבדיחה שאמרת שברדה יותר טוב מיצחקי, למרות שהם לא משחקים על אותה המשבצת, יצחקי לוקח אותו כיום בהכול, אבל הכול. בקיצור, שתבין קצת מהמשחק הזה שנקרה כדורגל, תבוא להטיח אשמות ולהתכווח ולהסביר למה דווקא בבית"ר הכי כדאי להשתלח ולקנא.
![]() |
# 45 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שמח בנפילתם של המייצגים שלו, של ארץ ישראל האמיתית.. הרי אתם מייצגים את עצמכם, ארץ ת"א. לכו תקראו לכל מי שאתם שונאים "נאצי" זה מה שעושה לכם טוב, ההתרגשות מקרבות התחתית כנראה לא מספקות אתכם. שאנחנו שיחקנו באירופה אתם נאבקתם על החיים שלכם בליגה. אגב, ד"ש לפביו ג'וניור.
![]() |
# 46 | |
חבר על
|
ציטוט:
שום לא עמד בהם גם העונה וגם בעונה שעברה ולכן הוא צריך ללכת הביתה ומהר.
![]() |
# 47 |
חבר וותיק
|
למה שום לא עמד בהם ? הוא עמד בהם כמו גודל במשחק הראשון זה שבמשחק השני השחקנים שלו שיחקו כמו לא יודע מה זה לא אמור להיות אשמתו הוא נתן את המערך את המטרות של המשחק .. לא יודע לא נראלי שהוא צריך ללכת הבייתה בגלל זה אולי הוא אשם אבל לא ב 100 אחוז
# 48 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
![]() כשאנחנו בקרבות תחתית אנחנו לפחות מגיעים, אתם הפסדתם באירופה אחרי דאבל ונעלמתם. 300 כרטיסים לא הצלחתם למכור למשחק מול חיפה. ב-ו-ש-ה נ.ב תמשיך לחיות בסרט שיצחקי השחקן הישראלי הכי טוב ותהנה ממנו. |
|
![]() |
![]() |
# 49 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב. אם כך אז הוא לא כזה טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 50 |
חבר וותיק
|
אם הייתי גדיאמק הייתי משאיר את ולם שמה בפולין שבוע וחצי שיתייבשו שישארו שמה ממש בושה
אם היו מעלים את הנוער הנוער היה משחקיותר טוב
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|