|
![]() |
# 1 | |
חבר על
|
ציטוט:
אתה אומר כאילו אמרתי שרק אלה שבמחשבים הם ג'ובניקים שמעת אותי מדבר על זה? ותאמין לי כל מי שיוצא מקרבי יכול להרוויח כסף טוב ולא חייב להיות גאון במחשבים. ובכלל נדבר על זה שאם אתה מחתימים אותך קבע אני עושה פי 2 על מה שאתה תעשה. כי שאחד שחתם קבע בקרבי ויצא לפנסייה בגיל מוקדם הוא מסודר לכל החיים והסכום שמקבלים זה סכום שלא תעשה כל החיים שלך אלא אם כן יש לך חברה גדולה.
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אלעד איפה היית לפני שנה +-?
![]() תיקחו ברצינות את כל מה שהוא אומר לגבי המבחנים בצו ראשון כי הם יקבעו את העתיד שלכם בצבא! עוד פרטים על הקב"א: הקב"א נקבע ע"פ הנתונים הבאים: 33% רעיון אישי 66% דפ"ר מיועד לבנים^(לפעמים לוקחים בחשבון גם את המשפטים בעיברית בחלק הראשון) |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אלעד, תגיד שנייה:
הפיתוח ישומים, תוכנות וכו' שאתה מפתח, זה הכל למחשבים או גם לציוד אלקטרוניקה. הכוונה שלי היא, האם אתה רק מפתח ישומי WINDOWS, LINUX וכו', או גם תיכנות אלקטרוניקה ? |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
צבא זה דרק . כי אח שלי חתם עם הצבא שהוא ילד בטכניון באיזה קורס (לא זוכר איך קוראים לזה)
למד 3 שנים עכשיו הוא 3 שנים חובה ו15 שנה סדיר מסכורת 6,100 זה כסף זה ? חברים שלו מהקורס עכשיו עובדים מקבלים מע ל ל10 אלף והוא אכל אותה עדיף כבר ללכת לטכני של חיל אוויר או ים שמה ללמוד לסים בית ספר להשאר עוד שנתיים לילמוד מגמה מסוימת מקבל תואר שרק הצבא מכירה בו משרת 3 שנים חובה מקבל 100 שקל כמו כול חייל, ואז קצין שנתיים 4000 ברוטו הכי טוב לסיים בית ספר עם בגרות מכובדת ללכת ללמוד ואז טיק טק מוצאים עבודה |
![]() |
# 5 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
אבא שלי היה 19 שנה קבע בחיל האויר (סה"כ 22 שנה בשירות)...ולא קיבל כ"כ הרבה כמו לא יודע מה.... רוצה כסף טוב מקבע?..תהיה טייס....זה יותר כסף מכל דבר בצבא הזה.... |
||
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
יש לי שאלה אני לא יודע עם מישהו יכול לענות לי עלייה....
אין לי לא 12 שנות לימוד ולא בגרות אני יכול להיות בפלס"ר או מג"ב? נ.ב אני יודע שאני יכול במצב שלי לעשות רק חמוצים אבל בכל זאות! Last edited by Tattoo; 29-03-06 at 01:11.. |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הדיון הזה ממש חסר טעם.... גם מי שמרת בגל"ץ יש לו משכורת טובה והכשרה של 3 חודשים בלבד, תפסיקו לנסות ולחפש את הדרכים הקלים, ואל תגידו אני לא אלמד עכשיו, אלך לצבא אסיים איזה משהו ואצא עם משכורת של 12 אלף שקל בחודש, מחבינתי זה אבסורד אם יש אנשים שמרווחים כאלה סכומים מהכשרה צבאית בלבד אסור להתגאות בדבר הזה, כי זה הרס החברה, כי סטונדנט שיושב ולומד מדעי המחשב באוניברסטיה העברית נאלץ לסבול בגלל שהחברה החליטה שבוגרי צה"ל - וסליחה על הביטוי , חסרי השכלה, יקבלו יותר, אני מבין שאלה שמשרתים ביחידות קרביות חייבים לקבל סיכון בטוחוני ולכן גם 12 אלף שקל לא מספקים שם, אבל בחייכים בכל מה שנוגע למחשבים איך אפשר לתת יותר מ1000 שקל, מה הסיכון שם? יפול עליך עכבר? פשוט צה"ל זה משהו לא מסדור ומבולגן - אני לא מצאתי שום קורס אחר שאורך יותר משלושה חודשים, אשמח אם יגדו לי אחרת אבל להגיד שקורס בצה"ל שווה לתואר במדעי המחשב באוניברסיטה העברית בירושלים, שמדורגת אם איני טועה במקום ה-13 בעולם זה ממש אבסרוד והרשו לי לגחך והנה הבעיה הישראלית.
|
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הכסף מגיע רק אחרי הצבא. ומצטער להגיד לך, אבל מי שגמר ממר"ם תוכניתנים (שזה הטופ של הממר"מ) הוא בעל הרבה יודע נסיון וידע מכל בוגר תואר ראשון במחשבים. הוא עבד במשך 5 שנים כל הזמן ללא הפסקה בדרגים הגבוהים ביותר. |
|
![]() |
# 9 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
עכשיו בוא אני אספר לך משהו קטן: את פרוייקט גאמא של חמ"ן אתה מכיר? עכשיו זה ראשי תיבות של גאונים, אר"מ, ממ"ס ועוד משהו.. תואר במדעי המחשב הוא תואר תיאורטי ברובו (וזה לא משנה באיזו אוניברסיטה אתה עושה אותו, גם אם זה בהאוורד, בפרינסטון, ב MIT או במכללת בת-ים). אני משרת ביחידה (שם היחידה מסווג) והיא שייכת לפרוייקט גאמא. עברתי סה"כ קורס חפיפה של שלושה חודשים ואז נכנסתי לשירות מבצעי פעיל בחיל. השירות שאני עושה הוא שירות טכני, מעשי ב 99% ממנו. כל מקום עבודה בארץ ובעולם יעדיף אותי על בני בוגרי תואר ראשון במדעי מהמחשב מהסיבות הבאות: אני מגיע עם ידע מעשי של מינימום 3 שנים (ואף בוגר מדמ"ח לא מגיע עם זה), יש לי סיווג בטחוני גבוה (ככה שאני יכול להשתלב בקלות בחברות המפתחות ומייעצות לצה"ל ולגופי בטחון אחרים בעולם), עבדתי במשך 3 שנים עם המילה האחרונה בתחום הטכנולוגיה ונחשפתי למערכות, לידע ולשיטות שלא הרבה אנשים זוכים להם.. ורק שתדע לך, בכל חברת היי טק (או חברה מבוססת) יודעים שבמקומות מסויימים בצה"ל יושבים רק האנשים הטובים ביותר אחרי שעברו סלקציה קפדנית. ככה שאם אתה מגיע ממקום כזה.. המראיין מולך בראיון עבודה בטוח שאתה איש איכותי.
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
קיבלתי היום זימון לצו ראשון
24.7 בחיפה. איך הם מחלקים את התאריכים של הזימונים? לפי מה? כי אחד שאני מכיר , נולד שבוע אחרי, וקיבל זימון לחודשיים לפני (גם שלחו לו היום ..) הם עושים בדיקות לעוורי צבעים? כי בטופס ששלחו עם הזימון יש סעיף לבעלי משקפיים, ואין לי, אבל כן יש לי בעיות עם צבעים (עשיתי בדיקה לזה השנה, אבל אין משהו חד משמעי, הרופאה אמרה שבצו הראשון יגידו לי מה בדיוק יש לי) את הטופס הזה אני צריך לשלוח להם תוך 14 יום ממתי שקיבלתי אותו (14 יום מהיום) נכון? מה אני צריך להביא לצו הראשון חוץ מת.ז. , את הזימון, תוצאות של בדיקות שתן? עוד משהו, יש לי בעיות גב, אסור לי לסחוב יותר מ5 קילו =], אבל אין שום סעיף לגבי זה בטופס בריאות, לגבי האסטמה רשמתי, וגם סימנתי בעיגול שזה אסטמה. ניתוח גם רשמתי על תוספתן. יש לך אתר שיש בו מבחני פסיכוטכני כמו של הצבא שאפשר לראות בערך במה מדובר? כאילו אני יודע מה זה מבחן פסיכוטכני, עשיתי כבר, אבל בכל זאת שאני יראה.. אם יש לך המלצות על שעת הגעה ודברים כאלה תגיד לי, תודה מראש רון אלטר.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|