![]() |
# 51 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כאילו עכשיו אתה מנסה להתחקם עם השאלה: "ואם זה היה יהודי"? בחייאת אמרתי לך שהוא הסיעה אותו חזור לבית שלו. ובמקרה אחר הוא היה הפועל שלו (פועל ערבי). ובעוד מקרה ועוד מקרה - כולם היו ערבים, בדוק!!! אני חושב שתפסו ערבי אחד מהם והרגו אותו זה סתם הוכחה שזה היה ערבי. בבקשה - בלי ראש קטן!! |
|
![]() |
# 52 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
![]() אתם יכולים לא להסכים איתי, אבל אל תפרסמו לפחות בפומבי הודעות כאלה גזעניות(אני מקבל קללות מכיתה א' של רוסי מסריח וכ'ו, לא שזה פוגע בי.. אבל באמת נמאס). עכשיו אני מקווה שתחזרו לנושא. בוס - לא חסר רוצחים גנבים ומה לא בישראל - יהודים. אני לא מנסה להתחכם, אני מנסה להגיד לך שאתם מסתכלים על מקרה של ערבי כמקרה מאוד גרוע ועל מקרה של יהודי.. טוב יהודי עשה משהו אז עשה.. שיהיה לבריאות כן? תחזור לנושא בבקשה. |
|
![]() |
# 53 |
Permanently Banned
|
אני לא בן אדם ששונא סתם,לכל דבר יש לי סיבה ..
ומי שזוכר,בהוסטס הישן כתבתי חלק מהסיפורים האישיים שלי .. שרצחו את חבר של דוד שלי וכמעט את דוד שלי ועוד.. ואני מבקש מההנהלה לא לנעול את האשכול,כמו שתמיד עושים כאן . |
![]() |
# 54 |
משתמש - היכל התהילה
|
זהו .. נעול .
ביקשו לא להגיב יותר בנושא הזה ולחזור לנושא של האשכול, אין יותר מה להוסיף על הנושא הזה, חוץ מאשר להגיב על מה שקרה אחרי ... אז לפני שאנשים ימשיכו להגיב - נעול . ומי שחושב שאני משתיק מישהו (כי כבר רשמו לי בפרטי שזה פחדני לנעול אחרי תגובה בלה בלה בלה למרות שאני בקושי נועל) יכול לרשום לי בפרטי ולקבל כמה תגובות שהוא רוצות עד שכבר לא יהיה לו מה לרשום . |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|