![]() |
# 51 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
גם לוח אמ טוב כמו שדימה אמר עולה 600 ש"ח, אי אפשר להחזיק מחשב בלי לוח אם, יש יותר זולים אבל הם הרבה פחות טובים, ועדיין, אתה לא הולך וגונב לוח אם. |
|
![]() |
![]() |
# 52 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל אלה שאומרים שאי אפשר להילחם טועים =]
נדבר נגיד על הסרטים: יש 2 אופציות: 1. לקחת אחוזים ממחירים הדיסקים לצריבה נגיד כל דיסק יעלה עוד איזה 0.5₪ 2. להגביל את התעבורה בספקיות האינטרנט ל10GB לדוגמא ומי שרוצה עוד שישלם עוד...וכמובן גם שכאן חברות הסרטים יקחו אחוזים. אגב, מישהו כאן נתן דוגמא טובה בנוגע לאגרה של ערוץ 1 אף אחד לא רואה את זה. לדעתי צריך לבטל את האגרה ובכלל לסגור את הערוץ הזה או לחלופין רק מי שצופה בערוץ שישלם את האגרה. |
![]() |
![]() |
# 53 |
חבר וותיק
|
האמת היא שבחיים שלי לא קניתי משחק מקורי אחד...
קנו לי יותר נכון איזה 3...וגם הם לבר מצווה לפני 4 שנים... שיהיה לכם יום טוב לכל התובעים... |
![]() |
![]() |
# 54 |
הוסטסניון
|
בגלל זה בא הדמו חברים..שימשיכו ככה
|
![]() |
![]() |
# 55 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 56 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז די להביא דוגמאות כי הם בכלל לא עוזרות כי לוח אם אני לא יכול "לגנוב" אלא משחקים וכדומה כן. לא משנה כמה "נגנוב" דברים דרך האיטרנט אנחנו עדין ניצא מופסדים כי בעצם החברות הגדולות מרווחים עלינו ואנחנו בכלל לא שמים לב אם הם היו כולכך רוצים למנוע את זה הם היו עושים את זה מיזמן ואולי מפתחים הגנה שתהיה יותר קשר לפיצוח ואני בטוח שזה לא בעיה בישבילם אבל עדין הם ממשיכים כך, כי זה מישלם להם. סוף דבר!.
![]() |
# 57 |
חבר וותיק
|
כל דבר שאפשר להוריד מהאינטרנט בצורה לא חוקית אני מוריד...
אני לא סתם רומני =] ![]() |
![]() |
![]() |
# 58 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני משחק טקטיקל וזהו. מקווה שאת זה לא יסגרו..
וואלה תאמינו לי..טקטיקל זה משחק אחד החזקים ויש לו קהילה הכי כיפית. |
![]() |
![]() |
# 59 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל אין אי אפשר לעשות כלום ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |