הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 09-12-05, 12:53   # 51
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי 911fm
אמר ויפה אמר..

כמובן ששרת טוב זה לא שרת שהחומרה שלו טובה.
אומרים שבשביל שמחשב יתפקד כמו שצריך החומרה והתוכנה צריכים לעבוד יחד
וכאשר אחד מהשנים לא עובד טוב זה לא משנה איזה מחשב זה בין אם זה החלש ועד הטוב ביותר
המחשב לא יעבוד כמ ושצריך.

ושרת זה מחשב רק להזכירכם
לא אמרתי שלא
ומההודעה ההראשונה שהגבתי ממך ההודעה שלך לא הייתה ממש מובנה, אבל סבבה העיקר שזה הובהר.

ישן 09-12-05, 13:02   # 52
911fm
חסום

מיני פרופיל

911fm לא מחובר  

אז הנה בשביל להסיר ספק רשמתי עד הסוף.

בכל מקרה אני חושב שזה חסר עונים כל האשכול הזה

הרי שזה "שיח חרשים".

אתה יכול לדבר ולהגיד מה שתרצה זה לא ישנה איזה עובדה של משהו כאשר הבחור שם, אקסטרים סרב, יושב ולא ממש מתייחס לנאמר כאן.
יש לו את הפרשנות שלו ואני יצטט "אני לא חייב לאף אחד שום דיווח על מיקרים דחופים שאני נעדר"
כנראה שאין עם מי לדבר שם בבית כאשר מנהל חברה אומר דבר כזה ללקוחות שלו הוא בעצם אומר להם, אתם בשבילי כלום אני יעשה מה שאני רוצה ומה שנראה לי, ואם זה לא מוצא חן בעינכם אז יש לכם בעיה.

ישן 09-12-05, 13:35   # 53
הכומר
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (:

מיני פרופיל

הכומר לא מחובר  

לחזור לנושא.
יום טוב,
בן.

ישן 09-12-05, 15:03   # 54
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Loading.co.il
....:qqb006:

ויש לך טעות קטנה, "אם השרתים נופלים אז קרוב לוודאי שהם לא שרתים טובים" זה ממש לא נכון השרתים יכולים להיות סוסים, אבל התחזוק יכול להיות חובבני ולכן מתחילם להווצר בעעיות.

ליאור, אני חושב שאתה צריך לקחת תדברים שלך ולעזוב, שנה אתה עם החברה ושנה אתה עומד במקום ולא זז, עכשיו מתחילים להביא עלייך גל ביקורות נוסף, ועכשיו גם העובדים שלך עוזבים אותך מעבירים עלייך ביקורת, קבל מדליה הגעת לשפל.

אוי אוי אוי , עוד שנייה אני אבכה כי אמרת לי לקחת את הפקלאות וללכת .. אוי אוי אוי ..

טל , אל תדחוף את האף שלך ואל תמליץ המלצות , אני אישאר בשוק הזה עוד הרבה זמן , עין צרה כמו שלך בחיים לא תפיל אותי . תנסה , תראה שלא תצליח .

תיחזוק חובבני ? אני לא מתחזק את השרת שלי בעצמי . אני גם לא צריך לפרט לך מי מתחזק ומי לא כי אתה לא לקוח שלי ואני כבר לא חייב לך אישית שום דבר .

911FM , אני מעכשיו פשוט אפסיק להגיב להודעות שלך , אתה פשוט בלתי נסבל ויש לך תגובות שכל הזמן נכנסות בי וזה לא משנה גם אם יש או אין ביקורת רעה .

אתה יודע משהו ? אנשים כמוך בסוף נכנסים לגיהנום על התנכלויות לאנשים אחרים וניסיון להוריד להם את הפרופיל , תחשוב על זה .
אם אתה טיפ מאמין באלוהים (נראה לי שלא) אתה תבין שאלוהים בסופו של דבר מעניש את כל מי שחוטא , כולל את החטאים שלי ובמקרה כזה עם הלקוחות שלי שהעניין איתם תוקן והוסדר .

לפחות תסדיר את השפה שלך וההתנהגות המחפירה שלך ובמילה אחת , תסתום ת'לוע

ועכשיו נחזור לנושא , כי זה נגרר ל SPAM .
תשובה כמובן ציינתי באשכול נפרד בפורום הכרזות ותמיכה , אם זה כל כך מעניין אתכם , אתם מוזמנים לנסות שם .

ישן 09-12-05, 15:18   # 55
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
אוי אוי אוי , עוד שנייה אני אבכה כי אמרת לי לקחת את הפקלאות וללכת .. אוי אוי אוי ..

טל , אל תדחוף את האף שלך ואל תמליץ המלצות , אני אישאר בשוק הזה עוד הרבה זמן , עין צרה כמו שלך בחיים לא תפיל אותי . תנסה , תראה שלא תצליח .

תיחזוק חובבני ? אני לא מתחזק את השרת שלי בעצמי . אני גם לא צריך לפרט לך מי מתחזק ומי לא כי אתה לא לקוח שלי ואני כבר לא חייב לך אישית שום דבר .

911FM , אני מעכשיו פשוט אפסיק להגיב להודעות שלך , אתה פשוט בלתי נסבל ויש לך תגובות שכל הזמן נכנסות בי וזה לא משנה גם אם יש או אין ביקורת רעה .

אתה יודע משהו ? אנשים כמוך בסוף נכנסים לגיהנום על התנכלויות לאנשים אחרים וניסיון להוריד להם את הפרופיל , תחשוב על זה .
אם אתה טיפ מאמין באלוהים (נראה לי שלא) אתה תבין שאלוהים בסופו של דבר מעניש את כל מי שחוטא , כולל את החטאים שלי ובמקרה כזה עם הלקוחות שלי שהעניין איתם תוקן והוסדר .

לפחות תסדיר את השפה שלך וההתנהגות המחפירה שלך ובמילה אחת , תסתום ת'לוע

ועכשיו נחזור לנושא , כי זה נגרר ל SPAM .
תשובה כמובן ציינתי באשכול נפרד בפורום הכרזות ותמיכה , אם זה כל כך מעניין אתכם , אתם מוזמנים לנסות שם .
ליאור, איפה אנשים כמוך מסיימים?
אנשים שדוחים ילדים קטנים 4 חודשים! שרק רצו לשחק ולהנות וסבלו 4 חדשים וגם ההורים שלהם כועסים עליהם בטח על זה ששילמו סתם מדמי הכיס שלהם!

איפה אנשים כמוך מסיימים?
אנשים שמסננים שיחות, ועונים רק למי שהם רוצים ומסננים תעובדים שלהם ונותנים להם יחס מגעיל (את זה התומך אצלך כתב)

איפה אנשים כמוך מסיימים?
אנשים שלכל דבר מוציאים תירוצים לכל טעות שהם עושים

לפני שאתה בא ואומר לנו מה לעשות ואיפה אנחנו נסיים תסתכל על עצמך ותחשוב על עצמך קודם איפה אתה תסיים ומה אתה טועה לפני שתבוא אליינו עם התירוצים שלך, מספיק פעם עוד קצת אכלנו תתירוצים עכשיו כבר הם נגמרו וכבר נמאסו.

אנשים שאין להם מושג בכדורגל לא צריכים לשחק כדורגל
אנשים שאין להם מושג בריקוד לא צריכים לרקוד
כנ"ל לגבייך!

דבר נוסף, אתה יכול להתבייש לך מי אתה בכלל שתגיד לבחור פה אם הוא מאמין באלוהים או לא חתיכת חוצפן.

ישן 09-12-05, 15:51   # 56
ofirdesign
Permanently Banned

מיני פרופיל

ofirdesign לא מחובר  

טל-מחזק
שמעתי גם החברה שלך מעל שנה ועדיין אין לך שרת ייעודי אתה משכיר פחחחח זה נקרא חברה גדולה?(כמו שאמרת בפורום שרתי משחק)

ישן 09-12-05, 17:16   # 57
הכומר
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (:

מיני פרופיל

הכומר לא מחובר  

נעול!

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום