|
![]() |
# 1 | |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
יותר יעיל זה חיבור למסד הנתונים ולהתחיל להריץ שאילתה אחת. אם אתה אומר שזה יותר יעיל אז שיהיה, אני לא כאן כדי להתווכח כי אני יודע מה נכון ומה לא. אם אתה רוצה, תשאל אנשים שעבדו בחברות מספר שנים וכן אנשים שיש להם ניסיון כמו שלי ותראה איזו תשובה תקבל. אני אף פעם לא עונה תשובה ללא הוכחה או שרק אני חושב כך. בכל אופן, בהצלחה. |
|
![]() |
# 4 | ||
חבר בקהילה
|
![]() תודה רבה על ה debuging !!
ציטוט:
תודה רבה לך! ציטוט:
![]() |
||
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום לכולם,
לאור כמה אנשים ששאלו באיזה שעה אפשר להתקשר אז החלטתי לכתוב את זה גם פה: אפשר להתקשר בימים א'-ה' בין השעות : 9:00(בבוקר) ל-22:00(בערב) באיסיקיו(אותו אפשר לראות בפרטים) ובמסנג'ר אפשר ליצור איתנו קשר ת-מ-י-ד! שגיא - 0508668860 מישל - 0526560590/0502560590 דוא"ל - sites@sirius-training.co.il שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום לכולכם,
המערכת SCP כבר לא מצעת למכירה ללקוחות פרטיים, אלא רק לחברות רציניות שמוכנות לקנות רשיונות ללקוחות שלהם. בעל עסק בונה אתרים ? מת שיהיה ללקוחות שלך מערכת SCP ? מת לבנות אתר ביום-יומיים ולא לעשות כלום ?! צור איתנו קשר עוד היום, וגם אתה תוכל להיות משווק של המערכת ולמכור אותה ללקוחותיך: שגיא - 0508668860 מישל - 0526560590/0502560590 דוא"ל - sites@sirius-training.co.il שלכם, המחלקה לבניית אתרים של Sirius-Training.co.il |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|