|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
נמאס לי לחכות להם כבר אני מנסה לתפוס את כפיר שיחזיר לי תכסף והוא לא עונה ולא אף אחד רק הם מתחמקים ולא עושים שוב דבר עם השרת זה כבר נמאס בטרוף
|
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני זה שאמרתי שהוא פרש והוא באמת פרש אבל יבגני אמר שאני ידבר עם כפיר שיחזיר תכסף ובנתיים השרת נראה לי גם היום לא יעבוד זה כבר נמאס!@ |
|
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
שלום לכולם תקשיבו יש כמה בעיות בשרת ועוד כמה תקלות עברנו לשרת דואל אקסון חדש אתם תקבלו פירוט על הכול אני עכשיו לא יכול לעדכן כי אני לא כול היום בעבודה לא שזה אשמה שלכם אבל הכול כבר עלה לשרת החדש בעזרת ה' עוד היום יפעל אז כול המומחים פה אנחנו נסדר את הכול לבד אל תדאגו
עכשיו בקשר לפרישה שלי עדין זה לא סגור אני עדין חושב על זה אתם תדעו מתי אני יפרוש ומתי השרת יפעל באופן מלא עכשיו כול מי שמנסה לאתקשר ואומר שאני לא עונה כי הפלא' אצל אחי בצבא הוא בקרבי המשפחה שלי פוחדת ולא היה לו פלא אז לקח את שלי עד יום שלישי! יום טוב לכם! Last edited by כפיר; 27-01-06 at 14:23.. |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אם למישהו יש את הטלפון בבית של יבגני או כפיר שיצור איתי קשר ..
290057905 קניתי כבר יעודי ואני צריך לעביר תגיבויים ולעבור מהחברה הזאת. עריכה: חשוב לציין שערך החברה יורד בגלל השטות הזאת שלהם! Last edited by Amital; 27-01-06 at 21:51.. |
![]() |
# 9 |
חבר פורום
|
מזל טוב ובהצלחה זה מה שאני מתכנן אבל אני כרגע לא תופס אף אחד מהם...
|
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אפילו התקדמות לא היתה ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |