|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
חיפוש | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
סמן פורומים כנקראו | ![]() |
| צפה בתוצאות הסקר: אתם צמים? | |||
| כן |
|
78 | 75.73% |
| לא |
|
25 | 24.27% |
| מצביעים: 103. אינך יכול להצביע לסקר הזה | |||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר וותיק
|
חבל אני לא יכול לפסק
...אבל אם להגיד את האמת.. יש משפט מחץ ישן ישן שאני אוהב אותו מאוד:"אין דבר העומד לפני כוח הרצון", זה אומר שאם באמת מישהוא היה רוצה לקרוא את זה הוא היה מצליח גם אם היום מיליון שגיעות כתיב |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
וסתם שתדע, מאוד קשה לקרוא בלי פסיקים, זה כאילו אתה רושם משפט אחד באורך של 6 שורות, וגם יש לך לפעמים שגיאות כתיב (בכוונה או לא?).. וכמו שרשמתי, צם |
|
|
|
|
# 3 |
|
תודה על תרומתך.
|
ח'ברה מספיק שמישהו אחד אמר לחיים שלא הבינו מה הוא כתב.
לא צריך שכולם יתחילו להודיע שגם הם לא הבינו, זה סתם ספאם שלא תורם בשום דבר. בכל מקרה, אני כנראה צם השנה, אך לא צום מלא. מבחינתי צום הוא לא לאכול ולא לשתות. מעבר לזה זה סתם טיפשי. חוץ מזה, 24 שעות בלי אוכל זה לא כזה נורא, עברתי כבר דברים יותר קשים.
|
# 4 |
|
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
צם.
לא כי אני חושב שעשיתי משהו רע, אלא כי גם אני בנאדם ואם מעדתי וזאת דרך להגיד סליחה (ולא במובן הדתי של המילה) אז למה לא? ![]() אל תדאגו, סליחה אני אומר גם לא ביום כיפור. זאת מסורת מלפני יותר מ5 שנים, שממשיכים אותה (זה גם נותן לי לסיים דברים כמו ספרים שאין לי זמן לסיים ולנוח באיזשהי צורה ) |
|
|
|
# 5 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
צם =]
|
|
|
|
# 6 |
|
מנהל ראשי בדימוס
|
בהחלט.
|
|
|
|
# 7 |
|
חבר על
|
אני צם.
לא בקטע של אמונה, עניין של מסורת בעיקר. בשנה הבאה לא אצום, כנראה. מכמה סיבות שלא אפרט כאן. צום קל לכל מי שצם. ולא, אני לא הולך לאחל "גמר חתימה טובה", כי אני לא מאמין שבאמת יש ישות עליונה כלשהי שקובעת מה יקרה, ובטח שלא בדיוק בתקופה הזו.
|
# 8 |
|
חבר בקהילה
|
אני צם..
רציתי גם ללכת לבית כנסת אבל ירד לי החשק...
|
# 9 |
|
חבר בקהילה
|
אני צם.
אני לא כ"כ יודע למה אבל זה מאתגר אותי.
|
# 10 |
|
חבר בקהילה
|