|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
המקרה פה זה לא המקרה של פיינורד שמקללים יהודים בגלל שאיאקס מזוהה עם יהודים. אני מצטער לומר לך שהפולנים הם בין העמים הכי אנטישמים בעולם. |
|
|
|
|
# 2 | |
|
אקס מנהל
|
ציטוט:
אוהדי בית"ר קוראים לנו ערבים, אנחנו אמורים לאהוד אותם? נראה לך שכשבארסה באירופה אוהדי ריאל בעדה? לא. ואם תגיד שזה בגלל ההתפלגויות שם, אז קח אותה דוגמא בין היונייטד לצ'לסי. |
|
|
|
|
# 3 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
שביתר ירושלים בליגת האלופות אני רואה בה גם נציגת ישראל, ככה שביתר הקבוצה הטובה בישראל מושפלת 5-0 זאת גם השפלה מבחינתי לכדורגל הישראלי ולישראל במובן שציינתי קודם. יותר מזה, התקדמות קבוצה ישראלית בליגת האלופות תוביל לגדילת מספר המקומות באירופה לקבוצות ישראליות. עד לפני כמה שנים היה רק 2 מקומות בגביע אופא ומקום אחד בליגת האלופות. הקמפיינים של מכבי חיפה מכבי תל אביב והפועל תל אביב באירופה הביאו למקום נוסף בגביע אופא, גם לקבוצה הזוכה במקום השלישי, מה שמביא ליותר תחרות גם בליגה. נ.ב - הדוגמא של בארסה וריאל לא נכונה, כי הקטלונים שונאים כל מה שקשור לספרד וריאל מייצגת את ספרד והשלטון הספרדי מבחינתם, מדובר פה בייצוג ספרד ולא בייצוג משלהם - קטלוניה. מה שאמרתי זאת דעתי.. לא כלל.. שהפועל בגביע אופא אני גם מאחרוני האוהדים כי אני שונא הפועל.. אבל שזה מגיע לחיפה וביתר שגם לא הכי אוהב אותם בא נגדיר את זה ככה.. אבל עדיין זה ייצוג. ודווקא שהיה הפועל נגד פריס עם כל הפרעות האנטישמיות של אוהדי פריס לפני זה... הייתי בעד הפועל דווקא.. |
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר וותיק
|
במשחק מול יובנס, ראית איזה שלטים היום? "אנחנו מייצגים את הפועל לא את ישראל"
|
|
|
|
# 5 |
|
חבר וותיק
|
דווקא אחד השחקנים שלהם אמר שכמו שבבבית''ר לא ישחק ערבי אז אצלהם לא ישחק יהודי
|
# 6 |
|
נשמה של הפורום
|
המקרה אל אייאקס ופיינורד הוא הפוך ממה שאמרתם. קודם כל הקהל של פיינורד התחיל לקלל יהודים, ואז הקהל של אייאקס החליט לעשות "דווקא" ולהביא את דגלי ישראל וכו'...
למרות שבהולנד בכלליות אין יותר מידי בעיות אנטישמיות.
|
# 7 |
|
חבר וותיק
|
זה לא ממש נכון מה שאתה אומר
|
# 8 |
|
נשמה של הפורום
|
הוא מתכוון שאף קהל לא באמת מרגיש שהקבוצה שלו מייצגת את ישראל, כמו שהקבוצות האחרות לא מייצגות את ישראל.
הקבוצות באירופה מייצגות את עצמן, וזאת צריכה להיות הגישה לדעתי. לא להסתכל על איך "ישראל" נראית באירופה, אלא על איך בית"ר, מכבי, הפועל נראים באירופה...
|
# 9 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
העניין לא אם האוהדים חושבים שהקבוצה שלהם מייצגת את ישראל או לא, העניין הוא מה שאר העולם חושב ומה אופ"א עושה בנידון. כידוע לכולם כשקבוצה ישראלית מושפלת/מצליחה באירופה הדירוג של ישראל משתנה, וכך נוכל לקבל יותר/פחות מקומות באירופה. מכאן שקבוצה ישראלית שמשחקת מייצגת את ישראל. בקשר לנבחרת זה היה ללא ספק אחד הדברים המטומטמים ששמעתי, השחקנים בנבחרת הם השחקנים הישראליים הכי טובים שיש לנו, כלומר הם מייצגים את הכדורגל בישראל.
|
|
# 10 | |
|
Winner
|
ציטוט:
מי מנהל את הנבחרת ? ותוריד את הגישה השחצנית בבקשה. |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |