|
|
|
|
# 1 | |||
|
מנהל ראשי
|
נתחיל מ..
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מריבה ילדותית, שלא צריכה להופיע על דפי הפורום. להמשיך? |
|||
|
|
# 2 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
הבנתי
בכל מקרה זה ביקורת לגיטימית אחרי התגובה של גלעד לדעתי יהיה אפשר לנעול |
|
|
# 3 |
|
מנהל ראשי
|
הביקורת לגיטימית,
ואני לא מביע כאן דיעה על הביקורת..אלה על הצורה שזה נעשה, אתה הולך על קו דק של "נותן ביקורת בתור אדם שנפגע כלקוח לשעבר של משה" ובין "נותן ביקורת כחברה מתחרה שעוסקת באותם תחומי עניין". דניאל. |
|
|
# 4 | ||
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
דניאל , באמת שאני לא מבין אותך... ציטוט:
|
||
|
|
# 5 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
שמע, תתקשר אליו הביית, אני חושב שאמא שלו תענה לך, או במקרה הזה גם המזכירה שלו, ![]() תספר לה את הסיפור, תספר לה על כך שאתה מעוניין בכסף, תספר לה שאתה הולך לצאת נגדו בצורה משפטית, כמה פעמים כאלה, אני מקווה שהכסף יהיה אצלך.
|
# 6 | |
|
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אולי תראה את הנושא כפי שאני רואה אותו. |
|
|
|
# 7 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני דווקא מבין את זה אחרת...היחס שהוא נותן ללקוחות והשקרים שלו לא מועילים כל כך בשבילו אני הצעתי לו להשתפר בעניין הזה... ובאמת יש סיבה שתקבל את זה כאילו אני כחברה מתחרה מנסה להפיל אותו אבל אם תחשוב לעומק אני נותן לו דווקא עצות להשתפר באותו זמן שאני אומר שהוא לא מתנהג בסדר. |
|
|
|
# 8 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
משה אמרתי לך פעם אחת לא לערב אותי וכנ"ל לך גם סלביק, נמאס לי ממשה לא מתכוון בכלל להתייחס למשה הוא לא שווה את הזמן שלי...
ורק לידע כללי משהו הציע להביא לך מכות, למזלך אני לא אוהב ליישב ככה מחלוקות. וזה הפעם האחרונה אני מקווה שאני יצטרך להגיב בכלל אליך. אני מבקש בכלל לא לערב אותי בשום תגובה שנוגעת למשה או דיגיטק! יבגני |
|
|
# 9 |
|
חבר פורום
|
בקצור בן אם הסתדרת עם גלעד אז כדאי שבאמת ינעלו כי אז יתתחילו עוד סיפורים
|
|
|
# 10 |
|