|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
אני מאמין שישחררו את שארס מאינדיאנה
כי הוא לא שחקן טוב לNBA מה לעשות שבNBA זה משחקים של יכולות אישיות המשחק של שאראס זה משחק קבוצתי ובנתיים היחידים שאני רואה בNBA שמשחקים קבוצתי זה פיניקס בזכותו של סטיב נאש
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
רגע - אז מה ההימורים שלכם?
מכבי לוקחת את הגביע - או צסקא?
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מכבי בלי לחשוב פעמיים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
"רואים איש שחור ישר אומרים לא יהודי"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו ברור !!! זה הכי גרוע שהמדינה שלנו התחילה לתת אזרחויות לפי איך שבנאדם יודע לזרוק לסל ... יש אנשים שנים בארץ, הקימו משפחה בארץ ... היו בצבא (!!!) ולא מקבלים אזרחות ... בא איזה מישהו מאמריקה מביא שתי שלשות ומקבל אזרחות . מקווה שש"ס תקבל את תיק הפנים ואז אלי ישי יפסיק עם השכונה הזאת ... (וממש לא אכפת לי שבגלל זה קולאטי לא ישחק בנבחרת, כנ"ל בוקולי) . נבחרת ישראל צריכה להיות בנויה מישראלים . לא תגיע בחיייים למונדיאל או לאולמפיאדה (בכדורסל) אבל לפחות שתהיה נבחרת ישראל ולא נבחרת ישראל שמשחקים בה אמריקאים ברזילאים וארגניטנאים . |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
הם נשואים לישראליות
למה שלא יהיה להם זכות להיות ישראלים? ככה זה בכל העולם למה שישראל תיהיה שונה
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
Fect0r .....
זה שיש פה אנשים שלא עושים כלום ומשרתים בצבא זה לא אומר כלום.. הם צריכים להתחתן עם יהודיה.. ובקשר ל-ש"ס עדיף שאני לא יכתוב כאן מה שיש לי להגיד אליהם... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם פורז היה עדיין פה ... היתי רואה נבחרת ישראל מלאה ארגנטינאים וברזילאים . אה ושתבינו .. אין לי שום דבר נגד עולים חדשים . לא נגד באדיר ולא נגד גרייב ששיחקו ומשחקים בנבחרת ... (וגם לא מגרוושוולי מחיפה ... הם כל החיים בארץ ...) גם לא אכפת לי שיהיה מישהו רוסי וכו' . אבל לא מישהו ששמע על המדינה לפני שנתיים ושנה הבאה הוא ישחק בנבחרת כי הוא אחלה שחקן . |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מה קרה אתה לארג` היום? תיזכור שהם יהודים אז אין סיבה שהם לא יקבלו אזרחות בארץ(לגבי העולים חדשים) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|