|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
שלום, אשמח לדעת האם מותר ללקוח שלכם, לתת לאנשים חיצוניים שירותי sms עם פאנל, כ"מתווך" ביניכם? ויותר מכך, "האם יש לו אפשרות לסגור את החשבון, עם כל הכסף שנצבר בתוכו, מסיבה שעולה על דעתו ללא התרעה מראש או כתיבה בתקנון? או למען האמת לעשות דבר כזה ללא תקנון? מדובר על המשתמש בשם-עידן צרור. בתודה, תאי קאיש. |
|
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
להלן הסיכום של מה שקרה פה עד עכשיו:
שני ילדים שלא חילקו חצי שקל (כמובן לכל ילד יש את החמולה שלו, שתהיה לצידו). צד שהוא ניטרלי שבמקרה יש לו שירות דומה משלו נכנס לתמונה ומתחיל לנזוף בעידן על זה שיש לו את השירות. ואיך אפשר בלי מאור (פקטור) שבא לבאס את כולם בקטנות וכרגיל להראות שהוא חכם (והפעם לא יוצא לו). ההודעה הזאת נכתבה במטרה של אוליי לנסות ולפקוח לעידן ולפותח האשכול את העיניים ולנסות לסדר בינהם את הדברים. אני לא מאמין בדרך של דווח, אני מאמין בדרך של "סגירת חשבון זה מול זה". בשביל מה להרוס לילד עידן את מגדל החול שהוא בנה? לא חבל? שניכם, תנסו אוליי ללמוד משהו מההודעה הזאת. |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 | |||
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
אולי אחד הדברים שיותר מרתיחים אותי בחיים, הם האנשים שבאים ומוציאים נושאים מהקשרם ותופסים אותך על הקטנות.
ציטוט:
פתאום, כשלשנינו יש עסק (לך את URL.co.il ולי את uptime.co.il - אלמנט התחרות)חשוב לך ביום מבורך שכזה שהאמת יוצאת לאור לבוא ולהוציא ספאם טהור על משפט שכתבתי ? באמת חבל. ציטוט:
לפני שנתיים, כשניהלתי "פרוייקטים" של תרגום מערכות פורומים, לא חשבתי אף לו לרגע אחד שאנהל ואקים עסק משל עצמי. וזה מה שהתכוונתי להגיד. ציטוט:
יש פה נושא שלם שמדבר על עניין אחד, ואתה מתייחס לנגזרת של הנגזרת של התגובה ? באמת - תעלה את המונה שלך בהודעות אחרות, ולא בהודעה הזאת. אבקש לחזור לנושא בבקשה, מספיק עם כל הסטיות האלו.
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
איפה בדיוק רשמת? אוליי לא ראיתי? כל מה שראיתי זה הודעות שלך שאומרות, מי השפוטים של מי. לא רשמת את זה בצורה שאני רשמתי את זה, הנה אפילו אמרו לי שזה ספאם טהור. Last edited by Dima; 25-05-06 at 23:19.. |
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
בסדר, אוהד, מקווה שהכול סודר בינינו.
Last edited by taikaish; 26-05-06 at 00:52.. |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ושוב, מצטער ![]() |
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אני מרגיש כמו מגשר יאי
![]() טוב זהו בואו ניתן לדיון לישקוע ונקווה לטוב |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
העבודה של עידן זה לעבוד על אנשים זה לא שהוא לא עובד נכון הוא עובד מעולה על אנשים ! תתפלא הוא מצליח בעסק שלו (הזה) :P |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|