![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר | את הדומיין > prizedomain.net
רכשתי לפני מספר ימים את הדומיין prizedomain.net.
רציתי להקים עליו אתר אבל לצערי מחוסר זמן והשקעה (אני לא מתכנת או מעצב) והשקעה כספית התחלתית החלטתי למכור את הדומיין prizedomain.net. קודם כל זה דומיין קליט וייחודי. הדומיין prizedomain.com עולה מעל 2000$. אתם מקבלים אותו בשם מתחם NET. אם אתם שואלים למה האתר יתאים אז יש מספר אופציות שאפשר לפתוח עליו אתר בינלואומי או ישראלי. לדוגמא (זה סתם אחת מהדוגמאות שעלתה לי לראש אבל אפשר לעשות איתו הרבה , זה יכול אפילו להתאים לאתר הוסטינג של מכירת דומיינים במבצעים וכו'..) אתר שיחלק דומיינים NET , COM , ORG בחינם.לכל אדם תהיה אפשרות לקבל דומין NET , COM ,ORG בחינם מהאתר. מה שהוא צריך לעשות זה לצבור נקודות באתר ולקנות בזה את הדומיינים שהוא רוצה. איך צוברים נקודות? 1. הפניות , כל אדם שיביא תחתיו הפניות (כמובן חוקיות זה כבר לא תהיה בעיה לבדוק) יקבל X נקודות. 2. כל אדם היה לו לעשות הצעות "בחינם" באתר ולקבל על כך נקודות. לדוגמא יש אתרים שבכדי להוריד קובץ מסויים צריך להשלים הצעה שבעצם היא בחינם לאנשים מארצות הברית/קנדה וכו'.. בגלל שהאתר עולמי אנשים ישלימו את ההצעה ואתם תקבלו לחשבונכם מהשלמת הצעה כזאת 3$-4$. יש אתרים שיש להם תוכניות שותפים כאלו ולא חסר (מי שמכיר את קודוסמדיה) גם עבד על אותו עיקרון של הפניות עם השלמת הצעה. אפשר להרוויח מכך המון ולקבל לידים/הפניות/כניסות לאתר. 3. כל אדם תהיה לו עמוד באתר עם LIKE שרק מי שרשום לפייסבוק יכול לעשות LIKE. כל לייק לדוגמא יזכה אותו ב-2 נקודות , ככה יצא לכם שאנשים יכנסו לאתר שלכם וכל LIKE יקפיץ פרסומת או משהוא כזה ויביא למכירות/לידים והכנסות מצפיה בפרסומות. 4. השקעה כספית באתר וקניית "פרימיום" - מי שירצה לקנות פרימיום באתר יעשה את זה ע"י כך שהוא ישקיע כספ באתר וברגע שהוא ישקיע זה אווטמטית יהפוך לנקודות ובעמוד "פרסים" הוא יוכל לרכוש בנקודות פרימיום ולדוגמא לקבל 3 נקודות על לייק במקום 2 של משתמש רגיל , יותר הצעות , יותר על מופנים ועוד שלל אופציות!! 5. היה אפשר גם להציע פרסים אחרים או פרס כספי למישהוא שלא מעוניין בדומיין , לדוגמא GIFT CARD באמזון , סיסמאות לשרתים , פרימיומים לשרתי הורדה , GIFT CARD EBAY ועוד הרבה דברים כאלו שיכולים להביא לאתר עשרות אלפי גולשים לאתר והמון מחוברים בדיוק כמו שיש באתרי ה-BUXים המפורסמים. קיצר אפשר לפתח את הרעיון הזה למשהוא ענקי , נתתי פה רעיון לאתר שיכול להצליח למי שיש כספ להשקיע. הכנסה גדולה וממש גדולה אפילו. מחיר הדומיין - 8$ בלבד - המחיר של הדומיין NET באתר שלהם עומד על 11$. אני מפסיד עליו קצת , אבל אין לי מה להחזיק אותו ואני יודע שאם אני ימכור אותו במחיר המקורי באתר לא יקנו. הספקית - namecheap - אתר ענקי עם תמיכה והכל 24 שעות. תאריך פג תוקפ - 24/09/13 לאחר קניית הדומיין , הדומיין יעבור לחשבונכם באתר namecheap. לכל המעוניין לקנות נא לשלוח הודעה פרטית או להשאיר הודעה פה באשכול עם מסן/סקייפ/איימל. תודה ושבוע טוב! Last edited by ProNati; 27-09-12 at 06:20.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|