![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
ביקורת מצוינת על ServLand
טוב ככה לפני כמה ימים חיפשתי לקנות שרת מיני יעודי חיפשתי מחירים וכו' עד שהגעתי לחברת serv-land אז דיברנו וכו' והחלטתי לקנות רייסלר ועם זה יתקדם אני יקנה שרת מיני יועדי,דור(מנכ"ל החברה) העלאה לי את הרייסלר יום לפני ששילמתי כי הבנק היה סגור נתן תמיכה מלא אפילו שעוד לא שילמתי עזר וישב איתי והסביר לי צעד צעד יום למחרת היה לי בעיה הוא לא היה פותח לי ממסדים שלחתי לו sms ב6בבוקר הוא תיקן לי את הבעיה,ממש חברה מומלצת וטובה.
קיצור ממליץ לכם אנשים אתר החברה www.Servland.co.il |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
באמת אחלה חברה , תהנה אחי .
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
רון אה .. זה שדיבר איתי אתמול באיסי ..
כן . דור אחלה בנאדם ויש לו אחלה שם ויש לו אחלה חברה ויש לו אחלה שותף (אור) ![]() דור , ורון אם תרצו ממני משהו תפנו תמיד ![]()
חבר על
|
דוגרי אין על דור, חוץ מזה שהוא בן אדם נפלא, לפעמים אני קם מוקדם בבוקר לבית הספר ומספיק לאיזה 5 דקות להכנס למחשב לבדוק מייל ודברים חשובים, דור כבר מחובר ועובד מוקדם בבוקר בשביל לקוחות, מספק תמיכה מוקדם ועושה מה שצריך.
בן אדם מדהים, חוץ מזה, תודה רבה, מקווה שתמשיך להנות משרותינו. |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מומלץ ביותר!!!
מכיר את הבעלים אישית בן אדם זהב באמת אחד שיעשה הכל בישביל הלקוח הוא לא יאכזב אותך זה בטוח |
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]() תודה רבה לך רון, אני שמח שאתה נהנה וגם אני אשרת אותך בכל דבר שתרצה. מקווה שתמשיך להנות משרותנו, הודעתך הפתיעה אותי לטובה, ערב נעים, אור.
# 7 |
חבר וותיק
|
אחלה חברה..
|
![]() |
# 8 |
אחראי קהילה
|
תודה,
אך יש לציין, שגם אור עושה עבודה מעולה . |
![]() |