![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה בטופס הרשמה שלי + החיבור שלו למסד + החיבור שלו לשאר הדפים באתר
אז ככה האתר שלי מריץ משחק דפדפן , מבנה האתר הוא:
מערכת הרשמה - מעברת התחברות - דף ראשי שיש בו את טבלת המשתמשים המובילים עם הנק' וכו'. עד עכשיו הכל פעל מעולה, רק שבשדות הרשמה שלי היו רק שם פרטי, מייל וסיסמא. החלטתי שאני לא מעונין בכזאת הרשמה, והחלטתי להוסיף אליה עוד 2 שדות של שם משפחה ושם משתמש. אז לדוגמא אם הקוד שלי היה: קוד:
<br><br><tr><td><font face="verdana">שם פרטי </font></td><td><br><input type="password" name="fname"></td></tr> <br><br><tr><td><font face="verdana">סיסמא</font></td><td><br><input type="password" name="pass"></td></tr> <br><br><tr><td><font face="verdana"> אימות סיסמא </font></td><br><td><input type="password" name="repass"></td></tr> <br><br><tr><td><font face="verdana"> מייל </font></td><td><br><input type="text" name="email"></td></tr> קוד:
<br><br><tr><td><font face="verdana">שם משפחה</font></td><td><br><input type="password" name="lname"></td></tr>, <br><br><tr><td><font face="verdana">שם משתמש</font></td><td><br><input type="password" name="username"></td></tr> לאחר מכן הוספתי את התנאים לשדות החדשים שהוספתי, קוד:
$select = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE username='$username'"); $cu = mysql_fetch_array($select); $select3 = mysql_query("SELECT * FROM `admins` WHERE username='$username'"); $cu3 = mysql_fetch_array($select3); קוד:
if(empty($cu) AND empty($cu) AND $password == $repassword) { if (strlen($username) < 4 OR strlen($username) > 20) { echo "<font color='red' font face='arial'><b>"; echo "שגיאה - שם המשתמש שבחרת קצר או ארוך מידי מהנדרש."; echo "</b></font>"; echo "<br><br>"; הוספתי כמובן את כל תנאי ההצבה מההתחלה קוד:
$username = $_POST['username']; $fname = $_POST['fname']; $lname = $_POST['lname']; $password = $_POST['pass']; $repassword = $_POST['repass']; $email = $_POST['email']; $date = date('Y-m-d'); קוד:
$insert = mysql_query("INSERT INTO `users` VALUES ('', '$username', '$fname', '$lname', '$pass','$email','0','','$date','0')"); קוד:
setcookie('USER',$username); וזהו בסה"כ. זאת ההרשמה החדשה שיצרתי, הוספתי רק עוד 2 שדות. אמנם 2 שדות חשובים, לפחות אחד מהם (username), אך חשבתי שהכל יעבור חלק כי זה באמת מאוד פשוט כל התהליך הזה. בסיסי ומאוד קל. הוספתי במסד שלי את עמודת הusername גם בטבלת הUSERS וגם בטבלת הADMINS, הגדרתי אותה בדיוק כמו שהייתה מוגדרת עמודת הFNAME (שבעזרתה התנהלו כל המשתמשים) כלומר: # Name Type Collation Attributes Null Default Extra Action 2 username text latin1_spanish_ci Yes NULL וזהו בסהכ. חשבתי שהכל יפעל טוב, והפעלתי את דף ההרשמה. נכנסתי אליו והקלדתי פרטים, ולחצתי על הSUBMIT וגיליתי שההרשמה לא עובדת. אמנם אין שגיאת SQL או משהו בסגנון, האמת שאין שגיאה בכלל. מוצג דף לבן, דף ריק, והמשתמש לא מועבר לדף הראשי כמו שצריך להיות. וגם הפרטים שלו אינם נכנסים למסד. מה אתם חושבים הגורם לכך? תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
צריך להיות לך שם לכפתור submit בידיוק כמו שעשית למשתנים בתיבות טקסט.
ואז צריכה להיות לך פעולה שאומרת שאם לחצת על הכפתור submit אז הוא מתחיל לבדוק אם הכל נכון.. לדוגמא: PHP קוד:
אימייל: jonathan@zeierman.net Last edited by Jonathan Zeierman; 19-08-13 at 08:04.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
למה לא ניתן לערוך הודעות בפורום? לדוגמא אם אני רוצה לערוך את ההודעה הראשונה של עצמי למה האפשרות לא מופיעה?
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני לא יודע בדיוק כמה דקות/שעות אבל אחרי זמן מה זה לא אפשרי לערוך.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|