|
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
Shminia-IL נפתחה שוב.. \ רוצה דעה
היי,ממזמן לא פירסמתי הודעה
![]() וזה היה מפני שעבדתי על האתר שלי,שנפתח: http://shminia-il.be/ אני יודע שזה לא העיצוב האולטמטיבי אבל הוא בסדר... תגובות... מה לשפר ולא בעיצוב... בתוכן.. |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
א. עניין הדומיין - BE ממזמן מוריד את ערך האתר.
ב. עניין הקוד - האתר בנוי בפרונטפייג - תשקיע קצת וכתוב את הקוד לבד.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דבר שני גם הדומיין קום ונט אז כבר נחשבים שמורידים את ערך האתר למה הם עולים רק 12 שקל ומה זה 12 שקל בנינו אז רק הדומיין שעולה 250 שקל שזה ההישראלי הוא נחשב כ'תותח וכאחד שבאמת השקיעו? אז זהו שלא כי התוכן חשוב ולא הכתובת שלה זה כתובת טובה ונוחה וגם קצרה בקשר לאתר: נחמד מאוד צריך להשקיע יותר בתמונות ולהוסיף יותר תוכן לפי דעתי תנסה להיכנס שותף עם ערוץ הילדים תדבר איתם אולי הוא יעזרו לך בכמה דברים בקשר לאתר בתמורה שתיהיה אתה רשמי של השמינייה תבדוק את זה כי זה רק יועיל לאתר תוכל לעשות דברים מאוחרי הקלעים וכאלו ![]() |
|
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
בשביל שיאהו יעשו לך משחקים ויקחו ממך חודש לאחר מכן 9 דולר על דומיין, ממש לא שווה להתייחס למחיר הזה. דומיין בינלאומי עלה, ויעלה - בין 30 ל-40 ש"ח נקודה.
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וקניתי כבר 5 דומיינים ובחיים לא לקחו לי 9 דולר על שום דבר ושוב לא קניתי מיאהו |
|
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
בקשר לדומין be,אני משיג כסף לנט,בקשר לפרונטפייג' זה השותף שלי,ואין לי מה לעשות עם זה..
אגב,ביקשתי ביקורת על האתר,ולא על הקוד שלו או הדומיין. Last edited by yNaxon; 08-02-06 at 22:01.. |
![]() |
# 7 |
אקס מנהל
|
תודה על ההצעה,ובקשר לתמונות,אני בטוח שכשתראה את הגלריה שלנו תחזור בך
![]() |
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אתר נחמד.
דומיין נחמד גם כן. עיצוב נחמד לא יותר. שיהיה בהצלחה ;]]