![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שותף לפתיחת אתר ריווחי חדש.
שלום רב,
אני בקרוב מאוד פותח אתר ריווחי מאוד, אני זקוק לשותף על-מנת שיהיה זמין לפניות ועדכון שותף של האתר. תנאי קבלה: - מעל גיל 15, בבקשה גם אם יש לכם את כל שאר התנאים, אל תיפנו אליי. - בעל תקציב לפתיחת האתר (רק לשם השוואה, יש ברשותי כרגע 5 אלף שקלים שמופנים לפיתוח אתרים באינטרנט, לאו דווקא הכל ילך לאתר הזה ולכן אני זקוק שגם השותף השני ישקיע). - בעל אמביציה לקדם אתר מאפס בעל פוטנציאל ורעיון מקורי מאוד. - יעזור לי לכתוב ביוגרפיה, מכיוון שהאתר הולך להיכנס כפטנט ![]() התמורה כמובן היא שותפות מלאה באתר, הרווחים מתחלקים 50%-50%. פרטים ליצירת קשר: אור פפר-0577315319 or_pfeffer@walla.co.il -מייל איסיקיו-163055729 |
![]() |
![]() |
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
במידה ואתה מעוניין אשמח לקבל פרטיים אודות השירות במייל הבא:
admin@prasms.com
# 6 |
אחראי פורום
|
נחמד...
כמה דברים שאתה צריך לדעת על פטנט - ממקור מוסמך שעובד בתחום זה!. פטנט - לוקח לוועדה רק לדון בהצעה שלך סביבות ה3 שנים....סה"כ 3-5 שנים לרשימת הפטנט. הרישום עולה כסף סביבות ה3 אלף. (לא בטוח ב100%). חובה מעל גיל 18. אני אשאל את דוד שלי והוא יביא לי את האתר בו בודקים פטנטים ואז תבדוק אם הוא קיים. כמובן, ידע נרחב באנגלית - חשוב מאוד. עד כאן להיום, המשך יום נעים.
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הפטנט הוא לא לכל החיים. כעבור כ 5-3 שנים ( השנה המדויקת לא זכורה לי ) הפטנט הוא אוניברסלי כל אחד יכול להתשמש בפטנט ולישם אותו ללא שום רשות או בקשה ממך. כך שתחשב את כל ההליכים בפיתוח הפטנט. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|