![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
![]() שלום לכולם.
אתם מוזמנים לבקר באתר שפתחתי לא מזמן יחד עם עוד חבר. באתר אני מלמד פלאש בשיעורי וידאו ובעתיד יהיו שיעורים לתוכנות נוספות. תוכלו ללמוד מהבסיס ועד לשיעורי קריקטורה, עיצוב ובניית אתרים בפלאש. אני לא רוצה לבלבל את המוח יותר מדי, רק להזמין אתכם להתרשם ממנו ואולי ללמוד משיעורי הוידאו. זה האתר: 4flasher.com מקווה לראות אתכם בקרוב. למנהל הפורום - אם הודעה זאת נוגדת את עקרונות הפורום אנא ידע אותי ואדאג להסירה או לערוך אותה. אני יוצא מנקודת הנחה שהנושא רלוונטי לפורום גרפיקה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד,
אבל מומלץ לכם לדעתי לשנות עיצוב.
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אז מה? יש הרבה אתרים באותו נושא לא?
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
האמת שלא... בשיעורי ווידאו אנחנו האתרים היחידים...
ועדיין לא יצא לי לראות מדריך שלהם אז אני לא אוכל להביא ביקורת בונה עליהם ![]() אבל בהצלחה למרות שהעתקתם את הרעיון ממני |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אבי זה לא בדיוק נקרא להעתיק, זה אותו דבר כמו שיש איזה מליון פורומים כללים.
מה שכן הגולשים ילכו לאתר עם יותר מידע ויותר מובן.
# 7 |
Permanently Banned
|
אחלה אתר!!!
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד אתר טוב בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
רעיון נחמד!
עיצוב דחוף לשפר! אני בעצמי גם רציתי לבנות אחד כזה... אבל זה מחוייבות גדולה מידי ![]() אם תצטרכו עזרה, אני אוכל לעזור לכם, יש לי רמה גבוהה ב-AS1 ו-AS2. בהצלחה! עריכה: הפס קול בסרט לא כל כך טוב =\ Last edited by FlashBoy; 18-07-06 at 11:17.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|