|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
טיל בחדרה~!!!!!!!!!
שמענו עכשיו אזעקה ופתארום שמעתי בום!!!!!
הקפיץ לי את האמ'אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיזבאללה הגיעו גם לחדרה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
OMG בסוף גם ללוד יגיעו
![]()
![]() |
# 3 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אתם לא מאמינים איזה בום שמענו...
החיזבאלהה האלה הגיעו לחדרה!!!!!!!! למרכז!!!!!!!!!!!!!!!! עוד מעט הם גם יגיעו לתל-אביב הזונות האלה!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עכשיו, מה יהיה הצעד הבא שלו ? לפי דעתי אם הוא ישלח טיל לת"א הוא יצא טיפש, מקסימום יהרגו כמה אנשים אבל כל ההרתעה שלו תיפול כי כבר לא יהיה לנו מה להפסיד והוא לא יוכל יותר לאיים .. ככה שלירות טיל לכייון ת"א זה לא בדיוק צעד חכם.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
או וואה אני מקווה שזה לא יגיע לכפ"ס.
מפחיד.
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
שיהרג לך מישהו מהמשפחה חס וחלילה אתה תבין מה זה כמה אנשים . .בשבילך זה נשמע כמה אנשים אבל בשביל משפחה לאבד 1 זה יותר מדיי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא מדבר מצדנו, אני מדבר מצדו, אתה חושב ש-30 אנשים זה הישג בשבילו? ההישג עצמו הוא להגיע לתל אביב. אבל זהו, אחרי שהוא הגיע הוא לא יוכל לאיים עלינו יותר, ואנחנו נהיה חופשים להתקיף אותו כאות נפשנו. מכייון שאין לו לאן לאיים, הוא כבר איים על ת"א, אין לו מקום אחר שהוא יכול לאיים אליו, ואם הוא יזרוק לשם טיל, הלך אליו כי לא יהיה לו לאן לאיים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() ולהאים על כך שהוא ימשיך להפציץ את תל-אביב? אבל מה המדינה שלנו מדינה מפגרת ואין מה לעשות ! כלב נובח ולא נושך. אנו מדברים באוויר אך מה לא עושים דבר. טילים טנקים בלאגנים. חיל האויר הכי טוב וכו' כו'... מה חייל האוויר שלנו עשה? הפציץ את לבנון? נו באמת כאילו מה הוא עשה לא אפחיד אף אחד עדין ממשיכים לירות עלינו טילים. כל המדינה שלנו דיבורים ודיבורים אך לא פועלים! אמרו שאם ירו טילים לחיפה אנחנו ניכנס בהם ומה? שום דבר מדינה הפוכה יש לנו ! עוד נגיע למהפכה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נפל אצלכם זילזל zilzal נקרא הטיל הזה. טיל ארוך טווח עם זווית שיגור נכונה גם תל אביב לא רחוקה. עלינו הם זורקים fajar 5 טיל לטווח בינוני שיכול להוריד בניין בשקט. נסראללה הזה עומד ליפול עכשיו הם יורים כל מה שיש להם הם משחררים עלינו. בקרוב לא רק אשקלון ישמעו "שחר אדום".
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|