![]() |
# 1 |
חבר על
|
שלום אני מעוניין לדעת...
איך אני מתחיל אםכל זה הכוונה להכל....אני מעוניין להקים חברת איחסון מה אני צריך לעשות בבקשה מישהו מוכן להסביר?.........
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לדעת מה זה הוסטינג זה בכללי
תשאר פה בפורום ותלמד בעצך ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם כל, להתחיל ללמוד את השוק לפני הכניסה אליו.
להגיע לגיל המתאים. ןכסף להשקעה ראשונית. למתחיל אוכל להמליץ לך על ריסליר של 3 גיגה. תחפש דומין עם השם של העסק, ועיצוב ומקודד לאתר. אם תרצה עוד פרטים תוכל ליצור קשר בחתימה. בהצלחה, |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
צור איתי קשר אשמח לעזור לך.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני חשוב שתסייר בפורומים עוד טיפה תבין איך הכל זז ואז תבחר שם יפה תשכיר שרת חזק בתור התחלה משהו קטן תקנה עיצוב יפה או בקיצור תשקיע ולאט לאט תתפתח ואם תיפול פעם ראשונה אל תתייאש!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
לדעתי אם כבר לפתוח חברה זה להתחיל חזק
עיצוב נורמלי ממעצב טוב ולא מהWANNA BE מעצבים שמכורים ב50 ש"ח עיצובים מגעילים שנית שרת יעודי חזק ריסלר גם טוב כאבל שרת יעודי עדיף ופה בפורום במיוחד זה להיות עסק רשום |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
לעצב אני יודע כך גם לתכנת.....אבל מה זה....כאילו מה אני צריך לקנות ריסלר(שאני לא יודע בדיוק מה זה)-שרת פרטי לא?.....ואז מה?
נ.ב-בבקשה אנשים אל תיפנו עליי בהצעוות-אני רק שאלתי איך אני מתחיל אם הכל..... |
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
תלמד את הנושא מ-א' עד ת',
מומלץ ללמוד מידע בנושא רשתות, אדמיניסטרצית לינוקס, ווינדוס, postmaster. אולי עוד קורס על ניהול ושיווק, ואז נראה לי בסדר לפתוח חברה, אחרת זה להיות חאפר. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
אני ממליץ לא להכנס לתחום הזה..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
דבר ראשון שאתה צריך לדעת זה שמתחילים בקטן, בהתחלה קונים ריסליר שזה מין חשבון כזה שאיתו אתה יכול לפתוח איכסונים ללקוחות, מומלץ להשקיע קצת ולקנות ריסליר ברמה ולצבור מוניתין.
לא מתחילים עם שרת פרטי כי לא צריכים כזה בהתחלה, אם הולך משכירים שרת פרטי מחברה או שקונים ומתחזקים לבד. אני מכיר כמה אנשים שלא יודעים שום שפת תכנות ופתחו חברת אכסון והלך להם יפה מאוד. אבל יש כמה דברים שחובה לדעת כמו שליטה ב-DirectAdmin, שינוי DNS לדומיינים ועוד. הכי חשוב זה להאמין בעצמך ואפילו שלא הולך בהתתחלה [לרוב] להמשיך! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|