|
![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים אנשים, כנסו בבקשה.
שלום, בקרוב ייפתח אתר כדורגל/ ספורט
לכן דרושים כמה אנשים: 1. מעצב נחמד(נחמד ביכולת) שיוכל לעצב את פאנל הניהול יפה + כמה חלקים בעיצוב של האתר (לוגו , בלוקים וכו', לא עיצוב שלם) 2. מעדכני ליגות , לעדכן את הליגות האירופאיות + מחזור קודם / הבא 3. ממליצי טוטו 4. כתבים! התמורה: למעצב - איחסון 500 מגה לתקופה של 3 חודשים + הטבות. למעדכנים - 500 מגה לחודש או 100 מגה ל3 חודשים + הטבות. ממליצי טוטו - איחסון 300 מגה לתקופה של חודשיים + הטבות. כתבים - כל כתבה , 50 מגה. האיחסון יתחיל מ150 מגה ולאחר מכן כל פעם יגדל + הטבות. אני צריך שהאתר יתמלא לפני הפתיחה ויהיה יותר מלא וצבעוני ולכן דרושים מעדכנים כתבים ומעצב. מקווה שתוכלו לעזור לי ![]() ד"א , אני רק רוצה להגיד שהטבות זה כסף מדי פעם, וכסף טוב אפשר לציין. פשוט להתחלה אנחנו צריכים קצת דחיפה, תודה. בברכה, דור בן עמי. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי קהילה
דירוג מסחר: (0)
|
קודם כל, יש לך גישה מעצבנת. אני שונא שמדברים ככה.
המעצב מעצב כמה דברים חד פעמיים, וזהו. לא טוב לך? אל תהיה באתר. אני בסופו של דבר אמצא מישהו. אז תודה. ובנוגע לכתבים, כמו שאמרתי. ההטבת הם כסף, ברגע שהאתר יפתח ונרגיש שמגיע לכתבים, ניתן. מי שמכיר אותי יודע - שאני לא מתעסק ב"חרא". תודה. אבקש ממך לא להגיב באשכול זה יותר. לא ביקשתי הערות על התמורה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|