|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום לכל גולשי הוסטס ,
ברצוני להמליץ לכם על Extreme-Serv חברה מעולה , בעלת שרתים סוסים אין נפילות . אני מאוד מרוצה מהאיחוד , במיוחד שאבירן בתור תמיכה לבד סיפק אותי , אך עכשיו יש לי יותר למי לפנות אף יותר תמיכה . אבירן תמיד יעזור לך :Pיענה לך , בנאדם זהב כפי שאומרים .(גם המוזיקה שאתם מתקשרים יפה ![]() אז מה שרציתי להגיד זה שבעצם אני מאוד מרוצה , אני נהנה . ואבירן תמיד יהיה שם בשביל כל לקוח , הוא לא ינסה לברוח ממך או משהו , הוא תמיד יעזור לך . אז אל תטעה ותקנה מחברת Extreme-Serv . שרתים מעולים , תמיכה מעולה++,ללא לאגים , מלא תומכים . מה חסר? אז שיהיה לכולם שנה טובה , ומקווה שתהנו כמוני , Last edited by SagroN; 06-11-05 at 14:40.. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יפה
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
חח טוב.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
תציין מה קניתה
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לדעתי לא קשה לשים לב אם קוראים הכל , תתחיל כבר לרדת אתה טופס גובה ליד כל החברות , כל פעם יש לך מה להגיד , יש לך משהו שלילי בלשון?תשתוק . תבלע את זה אל תגיב פה , |
|
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ידוע
![]() Last edited by Lom.co.il; 06-11-05 at 17:06.. |
![]() |
# 8 |
Member
|
לא להתקרב לחברה הזאת,עם השרת שלכם עלה 80 שקל תשלמו עוד 400 שקל על חשבון טלפון.
תיזהרו! |
![]() |
# 9 |
חסום
|
שמחים שאתה מרוצה
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|