![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[עבודה 3D] | חדשה | GOBLIN STUDIOS | Island of Tree
אהלן כולם
![]() אז מזמן לא הצגתי עבודת תלת מימד (נוף) חדשה .. אז היומיים האחרונים השקעתי עליה לא קצת .. ותאמת היא יצאה בדיוק כמו שרציתי שהיא תצא ... אני מאוד שמח מהתצואה.. נוצר בתוכנות: Vue xStream Cinema 4D ושאף אחד פה לא ישתמש אפילו במילה bryce (איככסס) חחח טוב אחרי החפירה - > ---------------------------> לעבודה <-------------------------------- תמיד שמח לקבל תגובות (כל עוד זה לא ספאם) ![]() יובל. נ.ב(יעלה בנוסף לתיק עבודות אוטוטו)
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
יפה, אבל אני לא רואה שום דבר מיוחד בעבודה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
ממש ממש יפה
![]() כל הכבוד יובל! . אהבתי את השקיפות של השמש על פני הים ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אוקי טל ... אם לא הבנת .. אני אכתוב את זה בכל מקרה
- זה לא תמונה שלקחתי ושיניתי לה את הצבעים.. יצרתי תמונת נוף מ 0 ... חבל שאתה לא רואה בה שום דבר מיוחד ..., אני כן .. (אבל זה רק אני ![]()
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי את הטקסטורת (בין היתר גם של המים), הם נראים לא אמיתיים כאלה..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מעולה... האיכות של מה שאתה יוצר בתלת מימד זה לא להאמין אני מקווה שגם אני יגיע לרמה הזאת ..(אני עובד עם softimage ליצירת אנימציות מיוחדות) יצא לי לעבוד בעבר אם סינמה 4 די תוכנה מעולה אבל צריך להשקיע המון בלימוד שלה(בעצם כמו כל תוכנה מקצועית).
בהצלחה יש לך את הכישרון והידע...
# 7 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
אם כל הכבוד אני בתחום כבר ארבע שנים, ואני מבין את הענין. כן זה נכון, זאת עבודה \ תמונה יחודית שאתה עשית. אבל בכל מקרה, אין פה שום דבר מיוחד. ים , הרים, (סלח לי על ההתבטאות) עוד סתם רקע לדסקטופ. אבל שיהיה אם אתה רואה בזה משהו מיוחד. בכיף שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא יודע למה אבל כל הרינדורים שאתה מציג פה באיכות תמונה או רינדור נמוכה. העבודה הזאת מאד מגורענת, במיוחד האי.
לגבי הקונספט, רעיון חביב אבל העץ לא מספיק בולט. אולי אם תקטין את האי ותגדיל את העץ הרעיון יועבר טוב יותר.
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
האיכות בכלל לא נמוכה.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
טל, אתה פשוט בנאדם מצחיק.
בוא ותעצב דבר כזה, קדימה נראה נו.. יצא יפה מאוד, שיהיה בהצלחה(=