|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מחפש סדרה טובה.
היי ,
אני רוצה להתחיל לראות סדרה חדשה ... אשמח לקבל המלצות לכל מה שעולה לכם בראש , אבל סדרות ברמה. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני יגיד לך את מה שאני רואה בעקרון.
smallville -אם תרצה הסבר אני יביא לך . house -כנ"ל למה שכתבתי למעלה..הסבר אם תרצה. אחלה סדרות! =] |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
Dexter וChuck שתי הסדרות הכי טובות שיש.
אה אם אתה בקטע של סדרה שהיא רק מצחיקה בלי עלילה לך על family gu, פשוט אין יותר מצחיק מזה.
# 5 |
הוסטסניון
|
heroes
southpark smallville אם בא לך לצפות באנימות, אז אני יכול להמליץ לך על כמה
# 7 |
חבר בקהילה
|
נמלטים..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
מחזק את כל השלוש. גם סמולוויל נחמד למרות מהעונה החמישית לדעתי הם איבדו את זה עד השביעית.
אם אהבת ד"ר הו (שמחייבת צפייה מהפרק הראשון כדי להבין אחרת זה נראה עלוב), יש סיכויי שתאהב גם את FARSCAPE (אם אתה בקטע של מד"ב). |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() ההמלצות שלי הם: מבחינת איכות משחק(שחקנים), (עלילה גם בחלק) ותקציב: - על הקצה - FRINGE - על טבעי(באמת סדרה בדרגה עולמית, קצת אימה, טיפונת הגזמות והרבה צחוקים) - SUPERNATURAL - אבודים - LOST - נמלטים - PRISON BREAK - צ'אק - CHUCK באמת סדרה, שפשוט ממש קשה לעזוב(במיוחד בגלל השחקנים YAVONEE). - דקסטר - DEXTER, באמת אחלה סדרה. - גיבורים - HEROES - מלך המוות(ריפר) - REAPER - גם סדרה מצחיקה על בסיס בידיוני. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
נשמה של הפורום
|
The 4400
Rome Family Guy Everybody Hates Chris Scrubs House Two and A Half Men
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|