![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מה זה הדרים?
שלום.
בכל מיני מקומות אני רואה "הדרים" למשל בטופס צור קשר. מה ההבדל בין טופס כזה: PHP קוד:
PHP קוד:
בכללי, מה זה header ולמה הוא משמש. תודה.
# 3 |
חבר וותיק
|
יש הסבר בעברית?
# 4 |
חבר וותיק
|
# 5 |
חבר מתקדם
|
תראה, כל דף שנשלח מהשרת לדפדפן מחולק לשני חלקים:
1. הדרס (Headers). 2. גוף (Body) - הפלט. (HTML, CSS וכו'). ההדרס הם מין מידע שנשלח ע"י השרת לדפדפן של הלקוח כדי להנחות את הדפדפן איך להציג את הגוף. לדוגמא, אתה יכול לשלוח הדר מסויים שינחה את הדפדפן להציג את תוכן האתר בפורמט PDF. זה לא נושא מסובך, אם לא הבנת תגיד. |
![]() |
![]() |
# 6 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
נגיד כתבת בראש הדף את השורה הבאה:
Header("Content-type: image-jpg"); הדפדפן לא יציג לך את הדף רגיל , אלה יתייחס לכתובת כאל תמונה שאתה מנסה להוריד.. תקרא קצת בגוגל על הדרים בHTTP , זה די תעודת הזהות של הדף..מאיפה אתה מוריד אותו , כמה הוא שוקל , מה התוכן שלו ועוד.. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
בילבלתם פה בין שני דברים
הדרים של הודעת mail ו הדרים של בקשת HTTP. פותח ההודעה שאל על אימייל, המבנה של המידע של הודעת מייל שעובר בין השרתים זה ממש לא רק הטקסט עצמו אלא גם הרבה מידע אחר(מאיפה ההודעה הגיעה, לאן היא אמורה להגיע, מה הקידוד, ועוד מלא דברים) בפנקצית מייל של PHP ניתן להוסיף הדרים ידנית ע"י הפרמטר הרביעי(בכל מקרה יש הדרים שנוצרים אוטומטית) שימוש בהדרים יכול לתת לך כוח להוסיף כל מיני תכונות למייל(למשל קובץ מצורף,נמען מוסתר,עדיפות מייל), בכל מקרה אני ממליץ להשתמש במחלקת מייל מוכנה שמכילה כבר מלא שיכלולים שכאלו. וגם אני ממש ממליץ לקרוא על זה באנגלית כי מה לעשות, המקור של החומר הוא מאנגלית וכך לא תהיה תלוי באנשים שיתרגמו לך ולא תמיד יעשו את זה הכי טוב או באופן חלקי(כמו שעשיתי עכשיו)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|