|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מי הזמין אתמול משהו בלוקרז?
אהלן!
אתמול בדיוק היה חידוש מלאי בלוקרז .. הפסקתי להזמין קרם גוף (חחח חשבתי שזה קרם שמכינים איתו עוגות LOL , אבל בסוף זה קרם גוף.. זה הדבר היחידי ששווה והיה אפשרי להזמנה , הכל נתפס בשניות שם לקחו את כל הדברים השווים .. כל מקרה זה שווה 22$) ולקחתי סקין לאייפון.. מה אתם לקחתם? מי שלא הבין אני מדבר על אתר lockerz.com אגב מי שרוצה הזמנה לאתר אז שלחו לי את האימייל שלכם בפרטי (לא פה!) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
ואלה הכניסו אותי לדכאון
יש לי מספיק לXBOX 360 אבל לא הצלחתי להזמין :S
# 3 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
היה בלאגן באתר לא היה אפשר להזמין כלום איך שמגיעים לדף ה redeem זה עושה site offline
בקיצר מעפן |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() היה לי אפשרות אתמול להזמין את המצלמת וידיאו flip ultra HD . אבל לא היה לי מספיק נקודות והגעתי לעמוד והיה במלאי (באסה!!) כנס ל YOUTUBE ותכתוב LOCKERZ UNBOXING .. ותראה כמה אנשים קיבלו PS3 , XBOX , IPOD ומה שאתה רוצה ... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
אולי חודש, אולי שנה.. כשמשהו נראה טוב מידי בכדי להראות אמיתי-כנראה שהוא לא אמיתי.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שיהיה להם שותפות עם אובאמה... לדעתי כל זה שטויות במיץ, עד שמישהו לא יקבל את העוקץ בצורה הכי כואבת לא יירגעו אנשים. זול עולה לנו ביוקר
![]() |
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
מזכיר לי הונאה שהיתה לא מזמן בבורסה בארה"ב, עם אדם שהבטיח למי שישקיע בו החזר עם תשואה שנתית מטורפת של 15% מובטחים. למה שלא יבטחו בו? הרי האדם הזה היה עד לא מזמן יושב ראש של דירקטוריון הנאסד"ק. אנשים היו כל כך חמדנים עד שבוקר אחד הם התעוררו עם 65 מיליארד דולר (!!!) פחות בכיס. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
אותי יפתיע אם מישהו יצליח לקבל משהו בעל ערך..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|