|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש כותב מאמרים זול
אהלן,
אני מחפש כותב מאמרים זול, בדגש על זול. אין לי בעייה שזה יבוא בחשבון על האיכות. אני צריך כמות של כ- 10 מאמרים. מדובר על מאמרים של 200-250 מילים. תציעו מחירים+עבודות לדוגמא אם יש. אפשר פה, אפשר בהודעה פרטית ואפשר במסנג'ר: tomedia2@gmail.com תודה, טל.
# 2 |
חבר מתקדם
|
אם לא איכפת לך מהאיכות אז תלך לגוגל תרגום וכל מאמר לא יעלה לך כלום. אבל איכות עולה כסף ובאיכות קשה להוריד במחיר.
# 3 |
חבר בקהילה
|
ב"ה
תשמע לכתוב - זו תורה שלמה של רעיונות, יצירתיות ויכולת התבטאות , הכתיבה יכולה להוות את ההבדל החד שבין עסק מוכר לבין עסק בתרדמת, לכן אם תשקיע בכתיבה - אתה תצליח , ואם לא - אז למה דווקא אתה?! אם אתה מעוניין שאכתוב בעבורך תכנים באיכות גבוהה - אתה מוזמן לייצור קשר בפרטים אשר בחתימתי. לשירותך תמיד!
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני לוקח כ60 ש"ח למאמר של קידום אתרים במקרים רגילים ולפעמים קצת פחות , תלוי בדרישות . (מאמר של 300 מילים) אני יכול לספק לך את השירות במחיר הזה אבל אני מבטיח לך שאתה לא תצליח לקרוא מה כתוב ולהבין . שלא נדבר על תוכן איכותי ולא מועתק . בקידום אתרים צריך להשקיע כסף , בגלל זה אנשים משלמים 8 אלף ש"ח לחודש כדי לקדם אתר , אם אתה רוצה שהאתר ייחשב כאיכותי אתה צריך להשקיע כסף והרבה |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכדי להבהיר קצת את הנושא: יש 2 סוגים של מאמרים שמקדמי אתרים מחפשים - מאמרים איכותיים המכילים מילות מפתח המופזרות בצורה נכונה ורמת הכתיבה גבוהה ומתאימה לפרסום באתר המרכזי, ומאמרים לצורך קידום לפרסום באתרי תמיכה עם פיזור מילות מפתח ללא מטרה שאנשים באמת יקראו את התכנים. המחיר שאתה כתבת 60 ש"ח למאמר, שזה גם גבוה למחירים בתחום (30-45 ש"ח, 300 מילים), מחירים כאלה מתאימים למאמרים המיועדים לפרסום באתרים המרכזיים והם כתובים בצורה טובה ואיכותית. הסוג השני של המאמרים כפי שכתבתי, המחירים נעים בין 10-25 ש"ח בהתאם לתחום המאמר וכמות העבודה הנדרשת (לא בכל תחום אפשר לחרטט כל כך הרבה). |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אוקיי לכל אלו שמציעים מאמרים איכותיים..
יש סיטואציות שצריך מאמרים איכותיים שנכתבים בשפה מרשימה והרבה פעמים מחפשים מומחה בתחומו על מנת לכתוב את המאמרים. מאמרים אלו טובים לאתר הבית, לאתרים נחשבים וכדומה. זה לא מה שאני מחפש ולכן הדגשתי שהאיכות לא חשובה, כמובן שאני לא מדבר על שגיאות כתיב ומאמרים ברמה של google translate. תודה.
# 8 |
חבר בקהילה
|
ב"ה
בתגובה ל-loading אני חושב שבתוך שוק חופשי - כל אחד רשאי לקבוע את מחיריו לפי עניות דעתו. איך לבחור את הכותב? זו כבר שאלה שכל לקוח יכול לראות מנקודת מבטו האישית , אך אני חושב שכדאי (וגם פועל לשם כך) להקים איגוד מקצועי של כותבים ומשווקים מטעם הסתדרות העובדים. ובנוגע לתופעה שציינת - אין ספק כי צריך לבצע הכשרה מקצועית לצורך תיפקוד במקצועות הנ"ל בכדיי למנוע תופעה של ריבוי אנשים שמתיימרים לקרוא לעצמם כותבים מקצועיים, מספקים שירות במחיר זנותי - והכותבים המקצועיים שזו הפרנסה שלהם - נפגעים בצורה חסרת תקדים, ואני יכול להעיד על כך באופן אישי וגם ממכרים בתחום. אין ערך למילים. אין ערך לשפה. ובנוגע ללקוח הנ"ל - זו זכותך , אני אשמח לשמוע פרטים ולהעביר לך הצעת מחיר בהתאם למחירים שלי.
מחפשים קבלן אסבסט לצורך פינוי אסבסט במרכז, פירוק או הטמנה על פי תקנות המשרד להגנת הסביבה? Last edited by Netraffic; 26-11-10 at 14:42.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
350 מילים / 25 שקל
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
בתגובה ל-Loading:
תשמע , קודם כל אף אחד לא יפנה אלי בנימה מזלזלת שכזו, ובוודאי לא אדם שמכבד את עצמו. שנית , אני לא משלה את אף אחד שאני עוסק מורשה לעת-עתה ומציג בפני כל מי שמעוניין לקבל ממני שירותים את העובדות הנתונות נכון לפרק הזמן הזה , אך אם אתה באמת מוכרח לדעת אני בתהליכי רישום - וזה לא תהליך של יום אחד כמו שאתה יודע. את המשפטים מעוררי השראה הללו אני אכתוב היכן שאני חושב לנכון , ואין זו סמכותך לקבוע מה אני רשאי לעשות , אז "... צא מהסרט שאתה חי בו". אני מעריך את השפה, אני מעריך את המילים, אני יודע מהו העולם הזה - אני חי ונושם תוכן, ואם אתה מעוניין לעבוד במחירים - שלפי עניות דעתי הם מחירי זנות - בהצלחה לך! , אני מכבד את עצמי ולא אשקיע זמן בשביל - 10 או 15 שקלים. בנוגע להערות האישיות שלך , אומנם אני ספציפית כרגע לא מאכיל משפחה ובקושי את עצמי, אבל כאדם שרוצה להיבנות בתחום לטווח ארוך ולא בכדיי להרוויח כמה מאות שקלים עכשיו, אלא באמת חושב על העתיד - מבחינתי אני רואה בזאת פגיעה חסרת תקדים, ומאדם שעובד בתחום אני נעלב על אחת כמה וכמה , וידידי היקר אולי אני בן 18, אבל האמן לי שיכולת כתיבה ויכולת התבטאות לא נמדדת ע"פ גיל, כי גיל זה לא פרמטר שאמור לקבוע , גיל זה מספר שלא מעיד כלל על האישיות , על היכולת ועל הרמה, ואם אתה אכן חושב כך האמן לי שאני חש רגשי חמלה עצומים כלפייך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|