![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה: האם אפשר לסמוך על הסטטיסטיקות של extremetracking.com
שאלה: האם אפשר לסמוך על הסטטיסטיקות של extremetracking.com
האם יש סטטיסטיקות יותר מדוייקות? אני שואל כי מראה לי משהו אחד אצלהם וסטטיסטיקה שונה בפורום. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
אני משתמש בextremetracking , בהחלט אפשר לסמוך עליהם ויש להם סטטיסטיקות מדויקות , בהצלחה .
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
I am root
|
ציטוט:
כן זה מודד כניסות. לא זה לא מדוייק הכי מדוייק זה גוגל אנלטיקס או תוכנת צד שרת שמוציאה סטטיסטיקות מהלוגים ( כמו AWSTAT למשל ). |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
אתה טועה , EXTREMETRACKING מדוייק אני בדקתי את זה על האתר שלי , אך אנלטיקס זה גם מאוד מדוייק אני בחרתי בEXTREMETRACKING , הבחירה היא בידך .
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
גם אקטסריםטראקינג וגם אנלייטיקס שייכים לאותה הקטגוריה - סטטיסטיקה שמה שמקשר בין האתר שלך לשרתים שלהם הוא קוד JavaScript או תמונה. ExtremeTracking תומך ומראה לך גם משתמשים שאין להם JavaScript מאופשר - על ידי שימוש בתג תמונה. אבל אנשים בלי ג'אווהסקריפט מהווים פחות מ-3% מהאנשים. לשניהם מגיעים אותם הנתונים. מי יודע לנתח אותם טוב יותר? אני נוטה להאמין ש-Google Analytics, שעוקב באופן רציף אחרי הזמן שהמשתמש היה באתר וגם.. הוא מוצר של גוגל. אבל הדרך היחידה להגיע להיות בטוח ב-100% היא לשלב גם תוסף בצד שרת - awstats ושירותי סטטיסטיקות אחרות שעוקבים אחרי כל בקשה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
ExtremeTracking הוא קודם כל מאוד בסיסי (תקציר של הכניסות, הפניות ומידע על הגולשים וזהו), לעומת אנאליטיקס שמספק מידע רחב הרבה יותר בממשק הרבה יותר נוח, וגם לא מחייב אותך לשים קוד שלהם באתר.
וגם ExtremeTracking עד כמה שאני זוכר נכון משימושי בעבר היה סופר כניסה כיחודית אם נכנסת שוב לאתר אחרי שעה~שעתיים, אז הוא לא ממש מדוייק כמו האנאליטיקס. ואם אתה מחפש שירות טוב שמתעדכן מהר אני ממליץ מאוד על woopra שמספק מידע אונליין, ועם הרבה אופציות שונות שExtremeTracking לא מציע. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
extremetracking הרבה הרבה יותר מפרגן
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
רוב מנגנוני חסימת הפרסומות נועלים את החיבור של של גוגל וזה לפעמים סוגר גם את google-analytics.com/ga.js שזה של אנליטיקס .. extremetracking.com בהחלט מדוייק הוא מציג יחודי (כמו כתובות אייפי באותו יום) או כמה צפיות בדפים (ללא בדיקת יוניק ..) הם בהחלט בסדר ! אנליטיקס מבולגן לצערי אבל באמת שאם אני ממליץ זה על AWSTAT שחבל שבשנים האחרונות הוא ניהיה כבד ולא תמיד נכון כי הוא תלוי במצב הלוגים ולא מתעדכן רגיל ואף חיית משאבים אבל כלי נוח ונעים יש באינטרנט שדרוג שלו לגירסאת עם פלאש ויותר חדשני מהעיצוב העתיק ... בכל מקרה extremetracking.com בהחלט אתר אמין אני מציע להשתמש גם וגם .. זאת אומרת גם באנליטיקס וגם ב extremetracking.com |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
ויש לי את זה http://gyazo.com/52cbeb4239b90e79a3fa63223225d512 מה כל אחד מסמל? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ExtremeTracking הינה מערכת שסופרת כניסות ייחודיות לפי אייפי, ועד לפה הכל טוב, אך הבעיה מתחילה כאשר נכנסת לאתרך בשעה 1, ולאחר 4 שעות נכנסת שוב זה יחשיב שיש לאתרך 2 כניסות. אתה מוזמן לפתוח דף HTML משני באתרך, לשים TRACKER ולהיכנס מספר פעמים לאורך היום ותראה שיהיה מספר כניסות מאותה כתובת IP.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|