|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אתה לא יכול לפרסם את המידע שאתה רוצה לפרסם, ולצפות שכל מי שמחזיק בדיעה אחרת יטלפן ויאיר/יעיר/יציע/יתלונן. |
|
|
|
# 2 |
|
חבר מתקדם
|
אני לא מתפלא על הביקורת
בהתחלה גם אני החזקתי ממנה חברה הוא קיבל אותי לחברה שלו בתור תומך אבל זה לא הסתדר מכמה סיבות ואז ביקשתי ממנו ביאנסי אחד אם יכול לתת לי הוא אמר שאין בעיה ואני ידבר איתו למחרת מאז הוא לא עונה.. תנסה לדבר אם עורך דין מגיע לך החזר כספי |
|
|
# 3 | |
|
חסום
|
ציטוט:
בני , עם הלקוח סוכם על תשובה של עד 48 שעות ולא יותר מכך . אם הייתי מסכם איתו על תשובה שלאחר יותר מחודש .. אני חושב שהייתי יכול להיות מספיק הוגן איתו ולתת לו את הקרדיט לקבל את השרת שלו למשך תקופת הזמן בחזרה . אך הלקוח הסכים לבקשה ואף הבטיח לחזור אליי תוך 48 שעות , אך לא חזר . כל לקוח שחזר אליי קיבל תחלופה מסויימת שבה הוא בחר מההיצע שנתתי לו . אז בכל זאת האחריות מוטלת עליי ? למרות שהבטחתי לתת לו את 48 השעות של ההחלטה על מוצר אחר בחזרה ? ולמרות שהוא הסכים לתנאי הנ"ל ? ובנוגע לחוקים - כפי שציינתי הלקוח מוזמן לתבוע אותי . זה שהוא בן 12 או 13 או בכל גיל אחר לא מונע מאבא לשו לתבוע אותי . אך במקרה הנ"ל אני אציג את המסמך של הד ארצי בתביעה ואני אציג הוכחות מוצקות להסכמה שלו לתנאים שהצבתי בפניו ושלהם הוא הסכים באופן מוחלט ... Last edited by Extreme-Serv; 20-12-05 at 01:02.. |
|
|
|
# 4 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני דיברתי על היחס לאנשים (אם אתה יודע מה זה) פניתי עליך כמה פעמים גם בנושאים שונים אך משום מה אתה לא ענית יכול להגיד לי אני לא רוצה להביא וזהו זה יותר טוב מאשר להתחמק לדעתי אחד הדברים הבסיסיים שאמור להיות למנהל חברת אחכסון זה יחס טוב לאנשים וללקוחות שלו ולדעתי לך אין יחס כזה |
|
|
|
# 5 | |
|
חסום
|
ציטוט:
לדעתי להבטיח ללקוח 48 שעות החזר זה יחס מעולה למרות שאני לא חייב את זה מבחינה חוקית כיון שמדובר פה בצו שעלול להתפתח לבית משפט . ותרשה לי להתנצל בפנייך על כך שאכן אני אדם עסוק שעובד במהלך היום (מחוץ לחברה) ולא תמיד אני יכול לתת יחס למי שלא שילם על שירות כלשהוא ובעצם מקבל אותו בחינם . |
|
|
|
# 6 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וגם אם נתנת לו 48 שעות לא היית יוכל להתקשר ללקוח לברר איתו בטלפון מה קורה אם התשובה לא לשחק אותה ראש קטן אם היית מתקשר אליו אני בטוח שהלקוח היה מעריך אותך מאוד והתנצלות של מתקבלת ![]() |
|
|
|
# 7 | |
|
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ושוב, הלקוח שלך לא אשם בזה שאתה קיבלת צו סגירה לשרתים הלא חוקים שהפעלת, וידעת מראש שהם לא חוקיים. |
|
|
|
# 8 | |
|
חסום
|
ציטוט:
למדתי את הלקח שלי מהמקרה הזה ובכלל מכל המקרה עם הד ארצי .. |
|
|
|