|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
סילחו לי אך כפי שידוע לי פורום ביקורת אתרים זה לא פורום ביקורת הכנסות ודרכי רווח דרך האתר, פשוט צאו לאנשים מהווריד, תנו תגובה על האתר ולא על מה הוא מרוויח כסף ,
לדעתי, עיצוב יפה יחסית לטבלאות HTML, ואף עונה על הצורך בפירסום הדפדפן, לדעתי דומין לא יזיק, ואחלה יוזמה! |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה לתומכים תודה למתנגדים
אני אשמח לקבל עוד תגובות על האתר
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
רעיון נחמד
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תודה לכולם אני אשמח לעוד תגובות ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
מעפן... אני לא מאמין שאנשים באמת יגלשו באתר שלך..
תודה שאתה רק רוצה להרוויח קצת כסף |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
בדוגרי אני חושב שהרעיון שלך הוא כמו של האתר הזה של אדנס (http://adsense.signup.co.il/)
הוא מרוויח מכל גולש שנרשם דרכו והוא מנסה לגרות את הצופה ככה בדיוק אתה עושה מנסה לגרות את הצופה בדפדפן ואז כמובן שיש לו קישור אז הוא יוריד דרכך... מה שכן האתר הסברה של גוגל בעברית עושה מלא כסף( על כל מי שנרשם דרכו ומגיע ל100 דולר בעל האתר מקבל גם 100 דולר) |
![]() |
# 8 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
פעם הבאה זאת תיהיה אזהרה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|