|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גם אם אני לקוח של חצי שקל שאין לו מושג ביכלל בשרתים. אז אייל חייב לעזור לי בכול מה שאני ירצה. ליאור קנה מאייל את השרת. אייל חייב לליאור תמיכה ושירות. אולי השרת פגום?אולי אייל שכח לחבר חוטים?אולי לאייל אין מושג בשרתים וביגלל זה הוא לא יכול לעזור? תילמד משהו- הלקוח תמיד צודק. אם ללקוח יש בעיה הוא צריך לקבל תמיכה. ורק הלקוח יודע את רמת השירות שהוא מקבל. |
|
![]() |
# 2 | |
משתמש חדש
|
ממש גועל נפש
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
# 4 | ||
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה מכיר את אייל בכלל שאתה רושם כזאת תגובה? אתה אומר את זה בנימה שאייל גם פגע בחברה שלך.. מי שישמע, אייל העבריין ![]() יש לך בסיס להודעה הזאת בכלל?
# 6 |
חבר מתקדם
|
המנהל של הוסטפרו.
סלח לי לומר לך אבל אתה פשוט כמו "חייל של אייל" אתה בול כמו שאני הייתי לפני חודשיים אבל תחכה אני מבטיח לך פה. נחכה עוד חודש חודשיים 3...ונראה מה תגיד אוקי? אייל יש לו כוח השפעה אדיר. אני לא יודע עם זה בגלל הגיל יש משהו שבהתחלה מושך אותך להגיד שהוא אחלה בנאדם וזה וזה. בקיצור תחכה.
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תומר לא חייל של אף אחד, זה הרושם שיש לנו, חברת הוסטפרו על אייל, אייל כמו כל שאר האנשים בעולם העוסקים במסחר ומתן שרות - מתוקף תפקידם לא יכולים להיות נשמות טהורות! לא יכול להיות שלקוח ישב שעה ביום על הטלפון עם האדם שבסך הכל משכיר לו את השרת (חומרה) ואת התשתית (חיבור לBB של 012 במקרה של אייל). על שרות כזה משלמים כסף. הידעתם - רוב חברות התוכנה בעולם מתפרנסות מרשיונות תמיכה? זה בדיוק הסיבה למשל שצה"ל עובד על UNIX ולא מעביר את כל המערכות שלו לLINUX מהסיבה הפשוטה שבUNIX יש תמיכה - שעולה כסף ולא מעט כסף. במחשב שרת יש בסה"כ 2 "חוטים" (לזה שטען שאייל שכח לחבר חוט כלשהו) תתפלאו לשמוע - חשמל ורשת. קחו לדוגמא את חוות השרתים של בזק בינ"ל שעל איכותה וטיבה אין עוררין, היה לי בזמנו שרת שהתחלתי לתחזק שם את השרת הבעלים קנה בתשלומים מבזק בינ"ל ושכר 1U בארון. מה קיבל : 1U בארון 1 כבל חשמל לחיבור לרשת מס' 1 1 כבל חשמל לחיבור לרשת מס' 2 1 כבל רשת למתג (Matag לא Meteg) כתובות אייפי 1 כתובת IP היושבת בתוך מערכת הניתור ומערכת הFW של בזק בינ"ל ו-ז-ה-ו. זה שאייל הרגיל אתכם, הלקוחות, שמשום מה השכרת שרת היא גם כרוכה בתמיכה, זה טעות פאטאלית של אייל. אתם משכירים שרת, וחיבור לתשתית. זה הכל באם לא יאה לכם השרות של חברה \ אדם מסוים - אתם יכולים לקום ולעזור רוב האנשים משלמים בכרטיס אשראי \ העברה בנקאית לא משהו אוטומטי - אבל הכל על בסיס חודשי לא טוב - אתם תמיד יכולים לקום וללכת. לא יכול להיות שאנשים נכנסים - קונים שרת ייעודי ללא ידע בסיסי בכלום ובאים בתלונות לכל העולם כמו שלא יכול להיות לי לקוח שמקבל ממני גישת FTP והורס את השרת משחק שלו פעמיים ואני אצטרך לתקן אחריו. פעם ראשונה - סבבה הילד לומד, פעם שניה - הילד מקבל הזדמנות אחרונה פעם שלישית אין גישה FTP אין תמיכה. הוא גמר את "שעות התמיכה" שלו אצלי. שיהיה לכולנו חג שמח והמשך יום נעים, -- יואב צורי טכנאי HostPro.co.il Last edited by yoavz; 17-10-05 at 20:13.. |
|
![]() |
# 8 |
עסק רשום
|
מעניין ליאור כל מי שהיית אצלו
היה לך משהו לא טוב להגיד יצא לך לחשוב שאתה עושה נזק ? שאתה הלא בסדר ? לא מתאים לך קח שרת ארון מה שתירצה ותעבוד מול 012 היחיד שהסדרת איתו זה אבי ושמעתי לא מעט סיפורים למה הסתדרת איתו |
![]() |
# 9 |
אקס מנהל
|
עזבו, זה עוד כלום לעומת מה שהוא עשה לאנטר סרב (ויש לזה גם קשר אליי) אבל בואו נגיד שלא הייתי לקוח של אייל ישירות בגלל זה אני לא יכול לפרט, אם כפיר או יבגני יירצו לפרט הם יפרטו.
בכל מקרה מה שכן אני יכול לומר, הוא עשה תרגיל ממש מגעיל ומלוכלך. |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
טוב מספיק לירשום פה ספרים,
אמרת שאייל יצא לא בסדר , - ואני מכבד אותך . אמרת שאתה מחכה לסוף החודש ותעזוב אותו נכון ? . אמרתה . אז למה ליכתוב יותר מידי דברים , זה לא ישנה לאף לקוח את צורת חשיבתו על הבעלים של השרת שלו . לילה טוב - יום טוב . Nisan . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|