|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל כאן לא מעט אחורה, בזמן השואה, לא היה זכר לאלוהים, ולא היו כאן ניסים. |
|
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני יהודי צבר. גם סבא וסבתא שלי צברים משני הכיוונים. ואני מכל העדות, אבל אני לא רוסי ![]() |
|
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקיצור, יותר הגיוני זה ש-95% יהודים. |
|
![]() |
# 4 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
גבר נשוי, ו2 ילדים עלו מרוסיה הגבר יהודי, הם קיבלו אזרחות האישה נוצריה כנ"ל הילדים ככה זה 90% מהרוסים בארץ, 5% זה נוצרים לגמרי. יש לנו ילדים בשכבה הולכים עם צלב. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עדיף לא לומר כלום אם אתה לא יודע
# 6 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
תאמין לי אני מכיר הרבה רוסים, וגם יש לי שכנים רוסים - שהם נוצרים זה מקרה נדיר למצוא רוסי יהודי. ד"א, אני מתערב איתך שכל ה30 "יהודים" רוסים שאתה מדבר עליהם, חוגגים קריסמס ושים עץ אשוח בבית שלהם. מצטער לומר לך - זה לא יהודי זה. |
|
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם המצגת וגם בלי המצגת אני מאמין שאלוקים קיים!
אחריי הניסים ששתי ההורים שלי עברו - יש אלוקים ועוד איך שיש! |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
החוסר אמונה הזאת,
הזילזול הזה בכל יכול ששמו אלוקים, אוכלים את המדינה,את הביסוס של החיים שלנו, תארו לכם מדינה מלאת אמונה שלא תתן לאף אחד להשפיל את ריבונותה, שלא תתן שטחים,שלא תתן לוגיים לקחת לנו את הפרנסה. כל זה היה אם הייתה אמונה. וכל הגויים תפסיקו לקשקש ולהשוויץ בזה שאתם לא מאמינים באלוקים, אמנם זו זכותכם - אבל אל תישכחו איפה אתם נמצאים.
חבר וותיק
|
ציטוט:
אהמ אהמ, אני רק רוצה להזכיר, את חסידי ברסלב שיש להם קצת אמונה הייתי אומר. אותם חסידים, לא משרתים בצבא למרות היותם יהודים, אותם חסידים מנסים לכפות את היהדות על אנשים, אותם חסידים מחתנים בנות 13. וממ , מי השוויץ בדיון שהוא גוי? אתה יכול להסביר לי? |
|
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
תן קישור אחר למצגת אני לא מצליח להוריד מהקישור שנתת
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|